Horoscop 25 mai – Vești bune pentru Capricorni

horoscop - zodiac

Horoscop 25 mai – Vești bune pentru Capricorni. Astăzi, Taurii sunt refugiul perfect pentru cei mai triști și deprimați, Fecioarele atrag azi lângă ele oameni pesimiști, negativiști, iar Vărsătorii trebuie să accepte fără rezerve ajutorul pe care îl vor primi astăzi de la un prieten.

Berbec

Trebuie să fii corect în a aprecia ceea ce ai şi ceea ce au alţii, ca nu cumva să ai impresia că altul a primit mai mult de la viaţă, şi tu nu… Ai şi tu imense daruri pe care destinul ţi le-a pus în cale, dar poate nu e chiar ceea ce ai fi dorit tu. Adu-ţi aminte felul în care ai cerut tu ceva de la viaţă, nu cumva ai pretins ceva ce nu există? Nu cumva nici măcar nu ai cerut nimic şi acum, când vezi ce ai la dispoziţie, spui de fapt că nu de asta aveai nevoie? Ca viaţa să te răsplătească din belşug, trebuie să ştii să ceri ceea ce e pentru tine, ca atare analizează-ţi cu luciditate dorinţele şi nevoile, şi află de ce ai tu nevoie cu adevărat apoi cere cu încredere deplină că vei primi exact ce e pentru tine!

Taur

Eşti șansa de pace şi linişte a unora mai pesimişti din fire care nu au de ce să se agaţe. Chiar dacă a te dedica lor înseamnă a te sacrifica pe tine, o faci cu dragă inimă, conştient că bucuria lor, energia lor, moralul lor depinde de felul cum te dăruieşti tu acestora. Ai un efect înălţător asupra celor trişti, bolnavi, singuri, deci îţi vei asuma această sarcină cu un soi de fericire nobilă, de parcă face parte din misiunea ta divină să fii altora de ajutor la greu. Emani lumină şi căldură ca un şemineu aprins în care arde focul, spre care cei reci şi însinguraţi sunt atraşi dintr-o imensă nevoie de protecţie şi iubire!

Citește și: Horoscop special – zodiile mereu nemulțumite

Gemeni

Da, e minunat să ai ţeluri măreţe şi vise înalte, dar uneori e bine să te mulţumeşti şi cu ceea ce ai, şi cu un pic mai puţin. Ceea ce ţi se oferă azi, deşi poate nu e la nivelul cel mai înalt de la care aveai tu speranţe, se va dovedi a fi un înlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poţi obţine. Scopul tău e încă departe, dar nu imposibil, important e că pe parcurs primeşti suficiente semnale că te apropii de el, mici garanţii care îţi amplifică speranţa şi încrederea. Eşti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, şi bucură-te şi de etapa la care eşti acum, pentru că de aici se va clădi deja etajul următor care te duce cu un pas mai sus către marele tău scop!

Rac

Deşi eşti un idealist şi îţi faci planuri mari cu privire la viitor, de data aceasta îţi propui să-ţi stabileşti obiective ceva mai mici, dar mai multe. Le iei pe acestea la bani mărunţi, pas cu pas, şi după ce le vei atinge, vei putea trece la o altă etapă. Uneori e mai bine să-ţi alegi ţinte mai micuţe, adică să urci un munte din aproape în aproape, pe cărări care urcă lin, nu să-l iei din start pieptiş către cel mai înalt punct. Aşa faci şi tu acum şi descoperi că e o strategie mult mai bună. Ai bifat un punct din planul tău etapă cu etapă? Perfect, acum poţi treci la următoarea… şi tot aşa până la victoria finală. Minunată organizare, ţine-te de ea!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - riscuri 150x150Citește și: Horoscop special – de ce fel de riscuri are parte fiecare zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.