Horoscop 26 aprilie 2018 – Săgetătorii, dezamăgiți de relația lor!

horoscop - contactors 2689092 960 720

Horoscop 26 aprilie 2018 – Săgetătorii, dezamăgiți de relația lor! Astăzi, pentru Gemeni este o zi perfectă să se îndrăgostească, Fecioarele renunță la orice inhibiție din pasiune pentru un tip iar Vărsătorii nu se înțeleg deloc cu reprezentanții sexului opus.

Berbec
În sfârșit, te poți relaxa după o perioadă în care ai avut destul de mult de muncă. Lași la o parte temerile, anxietățile și toate problemele care ți-au făcut rău până acum și reușești să descoperi pacea de care aveai atât de multă nevoie. Acum, că ți-ai recăpătat încrederea poți să te distrezi o zi, după care să îți reiei obiectivele.

Taur
Ar trebui să extragi niște lecții importante din ceea ce ți s-a întâmplat în ultimele zile, și azi e cel mai bun moment să o faci. Poate că ar trebui să îți iei o zi liberă sau cel puțin să petreci seara izolată pentru a înțelege toate aceste evenimente. Nu e esențial să pricepi tu ceea ce trebuie din lucrurile care ți s-au întâmplat, dar să împărtășești și cu cineva apropiat aceste experiențe.

Citește și: Horoscop special – 5 semne că un Geamăn iubește!

Gemeni
Uită de frici și de ezitări, azi este cel mai bun moment pentru a te îndrăgosti! Întâlnești un tip care te va da peste cap și care are toate calitățile necesare pentru ca tu să fii nebună după el. E amuzant și atrăgător și ar fi chiar păcat să îl pierzi pentru că te gândești la tot ce ar putea să nu meargă între voi.

Rac
Azi ești în centrul atenției, ceea ce te ajută să atragi pe cineva care te merită. În sfârșit ești remarcată, ceea ce era și normal: ai un magnetism puternic și energii pozitive care te înconjoară mereu, doar că din timiditate nu le lași să se manifeste. Azi strălucești, însă, și lumea întreagă va cânta după muzica inimii tale!

Leu
Începi încet, încet, să îți recuperezi energia și puterea care îți sunt caracteristice. Dacă până acum ai petrecut câteva zile în care ai pus totul la îndoială, lucrurile se schimbă. Și perioada următoare va intensifica încrederea și ambițiile tale, așa că e cazul să te reîntorci la acele proiecte grele pe care le abandonaseși.

Fecioară
Te simți ca o flacără care a fost în sfârșit eliberată din capcana care o reținea. De obicei, tu nu ești genul de persoană plină de pasiune, ci mai degrabă rezervată. Însă sentimentele tale pentru un anumit tip sunt atât de puternice că nu îți mai pasă de nicio inhibiție. Bravo ție, ține-o tot așa!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - planet 3290590 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Venus în Gemeni, probleme în dragoste pentru zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.