Horoscop 26 aprilie – Fecioarele, atrase într-o capcană

horoscop - horoscop26aprilie

Horoscop 26 aprilie – Fecioarele, atrase într-o capcană Astăzi, Taurii primesc doar vorbe rele și critici, Balanțele pleacă la un drum/proiect nou iar pentru Pești ziua de azi este o lecție frumoasă.

Berbec

Sărbătoreşte aventura în care ai pornit, bucură-te de fiecare nou episod din filmul de acţiune în care eşti chiar protagonist, Nu eşti spectator la ce se petrece, ci chiar tu eşti implicat în această poveste şi aştepţi, cu un copil curios, să descoperi pe parcurs.

Abia aştepţi să vezi ce urmează, ce se va întâmpla mâine, spre ce te îndrepţi, iar această curiozitate te ajută să menţii ritmul alert, tonusul pozitiv şi dorinţa vie de a merge mai departe. Nu te teme de nimic, ci fii sigur că scenaristul eşti chiar tu, deci, evident, poţi să-ţi brodezi povestea aşa cum ţi-ar plăcea tu să continue.

Taur

La vorbe bune ţi se răspunde cu răutăţi, la laude şi complimente – cu critici şi judecaţi severe, deci nu mai înţelegi nimic. De ce se poartă unii cu ţine aşa, e un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalţi parcă vor cu orice preţ să te rănească.

Cel mai dureros e să vezi că exact cei la care ţii cel mai mult ţi se opun cu vehemenţă, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomaţie şi de înţelepciune şi tot tu îi vei ierta. Dar pe inima ta cine o linişteşte?

Citește și: Horoscop special – cele mai manipulatoare zodii

Gemeni

Profită de o zi mai lejeră pentru a-ţi pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investiţii, pentru că ceea ce decizi acum va avea efecte promiţătoare în perioada următoare. Nimeni nu te întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, că atare pune-ţi mintea la contribuţie pentru a descoperi încotro să vâsleşti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viaţă mai bună.

Un prim pas spre bunăstare e adoptarea unei atitudini pozitive de viaţă, pentru că dacă iei în braţe doar termeni că sărac, lipsuri, datorii, fii sigur că numai acestea se vor ţine scai de ţine!

Rac

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie.

Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese că la carte.

horoscop - sorry 150x150Citește și: Horoscop special – cum își cer zodiile scuze

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.