Horoscop 26 februarie 2018 – Peștii, extrem de norocoși la bani!

horoscop - coins 1523383 1280 1024x682

Horoscop 26 februarie 2018 – Peștii, extrem de norocoși la bani! Astăzi, Gemenii au parte de conflicte la muncă, Fecioarele sunt agasate de cineva cunoscut iar Capricornii trebuie să aibă grjă la modul cum se adresează colegilor, pentru a nu avea probleme.

Berbec
Va trebui să execuţi azi un proiect care se dovedeşte extrem de dificil. Vei putea însă să îţi alegi o echipă, dar astrele te sfătuiesc să stai departe de colegii cu care te înţelegi cel mai bine. Alege însă pe cel mai dedicat profesionist.

Taur
Ţi se face azi propunerea să te specializezi într-un anumit domeniu, unul care te-a interesat întotdeauna. Preţul cursului sau al programului e însă destul de mare şi nu prea ţi-l permiţi. Fă tot posibilul, deoarece vor ieşi numai lucruri bune de aici.

Citește și: Horoscop special – vinul preferat, în funcție de zodia ta!

Gemeni
Te ia complet prin surprindere atacul direct al unuia dintre colegii tăi azi. Te tratează foarte urât şi îţi adresează vorbe care nu au ce căuta la birou. Tremuri de nervi, iar când realizezi că o făcea din cauza invidiei, eşti şi mai stresată.

Rac
După un weekend lung, te simţi epuizată, lipsită de puteri, şi te vei plânge la muncă unui coleg de starea ta. Dar şeful surprinde conversaţia şi nu va fi prea încântat de modul în care te comporţi. Aşteaptă-te la o şedinţă.

Leu
Te decizi să fii mentorul care să ajute un coleg azi să se dezvolte din punct de vedere profesional. Dar, deşi intenţia ta e lăudabilă, astrele sunt de părere că nu vor ieşi lucruri prea bune din ea: acest om o să te tragă în jos.

Fecioară
Eşti pur şi simplu exasperată azi de prezenţa unui coleg sau a unei cunoştinţe, care te bate întruna la cap. Va sta pe lângă tine până spre seară, iar când ajungi acasă şi speri că ai scăpat, te deranjează şi pe social media. Spune-i că e timpul tău liber.

Sursă foto: Pixabay

Contiuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - inselat 14082015 1024x1024 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care trădează mai rău ca Iuda!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.