Horoscop 26 iulie – Fecioarele, din scandal în scandal acasă

horoscop - esoteric 652635 960 720

Horoscop 26 iulie – Fecioarele, din scandal în scandal acasă. Astăzi, Taurii au nervii întinși la maxim, Racii nu sunt deloc o companie plăcută azi iar Scorpionii se despart de cineva.

Berbec
Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţia pe toate feţele, înainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie? Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

Taur
Cu cât intri în contact cu mai multă lume, cu atât nervii tăi sunt mai întinşi, pentru că ai de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu tine. Eşti iritat de replicile din jur, eşti scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic. Ai mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii, ca atare mai bine te abţii chiar dacă te mănâncă limba…

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care vor cuceri lumea!

Gemeni
Eşti încântat să vezi că modul tău corect de a rezolva o problema este apreciat şi ai ajuns la roade demne de toată laudă. Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile şi legile, nu te-ai abătut nicio clipă de la ce ţi s-a cerut iar acum iată, se văd rezultatele cele mai bune. Eşti mândru de tine că ai reuşit să respecţi totul întocmai şi nu ai încălcat nicio regulă, şi e normal să jubilezi când vezi că alţii, care nu au făcut totul că la carte, acum au de plătit. E târziu să vii cu replici gen v-am spus eu, pentru că vorbesc de la sine adevărul şi rezultatele la care ai ajuns.

Rac
Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori că ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansă de a ieşi din mediul încărcat negativ. Că atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uită, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolva, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - roulette 1253622 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodii vor avea noroc în următorii 5 ani!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.