Horoscop 26 iunie – Peștii, preocupați de plata facturilor

horoscop - restaurant coffee cup cappuccino 1

Horoscop 26 iunie – Peștii, preocupați de plata facturilor. Astăzi, Berbecii se bazează pe ajutorul prietenilor într-o problemă de carieră, Fecioarele au parte de un proiect extrem de interesant iar Capricornii nu se înțeleg deloc cu cei alături de care lucrează.

Berbec
Ai nevoie de ajutor într-un moment important pentru cariera ta şi când te uiţi în jurul tău, te miri şi tu câţi prieteni adevăraţi aduni în preajma ta. E felul lor de a-ţi arăta că ţin la ţine şi că apreciază ajutorul pe care şi tu, la rândul tău, l-ai oferit când au trecut şi ei prin situaţii similare. Te poţi baza întru totul pe ajutorul celor care îţi ţin companie care fac tot posibilul să rezolve problema care te preocupă. Cu asemenea colectiv alături, eşti mai motivat, mai curajos să mergi mai departe şi totul ţi se pare mult mai uşor. Iată la ce sunt buni prietenii!

Taur
Aveai o mare greutate pe inima pentru că nu erai mulţumit de felul cum te tratau unele persoane. Te judecau greşit, nu te cunoşteau aşa cum eşti tu cu adevărat şi aruncau pe umerii tăi vini care nu ţi se cuveneau. Dacă tu nu te simţi vinovat de nimic, de ce preiei aceste poveri pe sufetul tău? Lupta pentru a demonstra care este realitatea, arată-le ce suflet curat şi inocent eşti şi până la urmă îşi vor retrage ruşinaţi cuvintele şi judecăţile nedrepte la adresa ta. E firesc să te supere această atitudine incorectă, dar trebuie să te ridici pentru a demonstra adevărul şi nu să preiei pe umerii tăi ceva de care chiar nu eşti responsabil.

Citește și: Horoscop special – de ce divorțează zodiile?

Gemeni
Nu te gândi că dacă ai ajuns într-un punct mort e semn că trebuie să abandonezi direcţia pentru că nu mai duce nicăieri, nu poţi avea poarte de acţiune în fiecare zi, noutăţile nu bat la uşa ta din oră în oră iar schimbarea nu se produce atunci când şi cum ai dori tu, ca atare ai răbdare! Mergi în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, chiar dacă momentan nu se mai întâmplă nimic. Eşti pe calea cea bună spre ceea ce ţi-ai propus, doar că uneori mai sunt şi momente de respiro, de monotonie, de linişte… dar poate fi liniştea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o aşteptai! Dacă ai abandona acum, când ţi se pare că nimic nu mai merge, poate că renunţi cu un minut înainte de a primi ceea ce visai, ca atare de ce să te opreşti acum? Continuă!

Rac
Ai sufletul împovărat de sentimente greu de exprimat. Parcă ceva lipseşte pentru a putea spune că eşti fericit şi ţi se citeşte pe chip suferinţa. Norocul tău vine prin intermediul unei persoane dragi care îţi arată prin gesturile sale de afecţiune cât de mult te iubeşte şi încearcă să-ţi abată gândul de la problemele tale. Nu are rost să-l oboseşti cu necazurile tale, deci acceptă propunerile sale de a te ocupă şi de altceva, mult mai plăcut.

Photo via Visual hunt

Continuare horoscop: Huff.ro

horoscop - woman dress summer 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care te vor răni vara aceasta

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.