Horoscop 26 mai – Fecioare, lăsați temerile financiare deoparte!

horoscop - bani 1

Horoscop 26 mai – Fecioare, lăsați temerile financiare deoparte! Astăzi, Taurii se simt motivați la locul de muncă, Racii au conflicte cu instituțiile statului iar Scorpionii au probleme financiare și nu pot plăti datoriile.

Berbec

Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţa pe care indoiala te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme ca pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în tine sau în oameni, dar acum chibzuiesti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?

Taur

Primeşti aprobări şi confirmări foarte stimulative din partea celor din jur. Cum să nu tragi şi mai tare când vezi că tot ce spui este primit cu entuziasm şi completat cu energie de cei cărora te adresezi? Formaţi o echipa perfectă împreună, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu succes la ceea ce v-aţi asumat laolaltă. Fiecare are ceva de câştigat din această combinare de idei şi energii, pentru că din unirea forţelor voastre se ajunge la un tel care bucură pe toată lumea. Dacă singur nu poţi duce la îndeplinire un ţel, adună alături oameni care au interese similare.

Citește și: Horoscop special – zodiile care pierd lupta cu stresul

Gemeni

E o plăcere să munceşti, pentru că te ocupi de activităţi pe şablonul talentelor tale. Pune-le mai bine în valoare, scoate la lumină ceea ce ştii şi, mai ales, ceea ce-ţi place, pentru că sunt mari şanse ca o pasiune extra-profesională să devină, mai târziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merită să te gândeşti şi la alte direcţii în carieră, şi ce poate fi prima ţintă spre care îţi îndrepţi gândurile dacă nu pasiunile, hobbyurile şi plăcerile tale personale. Nici nu ştii cum talentul tău de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transformă rapid într-o sursă de venit pe termen lung.

Rac

Se naşte o tensiune neplăcută ori de câte ori intri în contact cu reprezentanţii instituţiilor statului. Birocraţia devine enervantă încât e şi normal să-ţi sară la un moment dat ţandăra şi să-ţi pierzi răbdarea, dar asta nu înseamnă că nervii tăi vor schimbă cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie să baţi la uşa lor. Dimpotrivă: îi vor irita şi pe ei încât nu s-ar spune că vei primi documentul, aprobarea sau răspunsul de care ai nevoie. Pregăteşte-te să stai cu orele la ghişee, să dai peste oficianţi nervoşi şi nepoliticoşi, să fii trimis la plimbare cu un dram de răutate, pentru că nu prea eşti pe placul celor de care depinde evoluţia proiectelor tale.

Photo via VisualHunt

Citește continuarea pe Huff.ro 

horoscop - lovesummer 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care au parte de marea iubire la vară

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.