Horoscop 26 martie 2018 – Gemenii, creativi și plini de imaginație!

horoscop - digital creation 3188336 1280 1024x721

Horoscop 26 martie 2018 – Gemenii, creativi și plini de imaginație! Astăzi, Taurii au chef de discuții filosofice, Scorpionii sunt în centrul atenției din punct de vedere al carierei iar Peștii au sensibilitatea la cele mai ridicate cote.

Berbec
Azi va fi o zi perfectă pentru tine și iubitul tău! Sunteți atât de îndrăgostiți unul de altul încât tot timpul vi-l veți petrece alintându-vă și oferindu-vă unul altuia dovezi de dragoste cu totul speciale. Ești cu atât mai încântată cu cât nu mai erai atât de sigură pe sentimentele sale.

Taur
O mare parte din zi te concentrezi pe discuții filosofice, despre un subiect care îți acaparează atenția. Din fericire găsești și pe cineva care îți împărtășește punctul de vedere și cu care vei avea conversații pur și simplu fascinante! Ești atât de absorbită încât te gândești că e chiar iubirea vieții tale.

Citește și: Horoscop special – ce zodie este ”sarea și piperul” astrologiei

Gemeni
Azi imaginația și creativitatea îți devin pur și simplu atotputernice. Vezi lucrurile în profunzime și ai o putere de pătrundere uluitoare. E un moment perfect pentru a scrie o carte, dacă ți-ai propus acest lucru, un articol sau o scrisoare cu o semnificație deosebită. Vei avea rezultate excepționale.

Rac
Ai imaginație din plin, vezi lucrurile în detaliu și nu ți-e teamă să încerci ceva nou. De ce nu ai profita de aceste atuuri pentru a schimba ceva în viața ta? Fie că muți prin casă sau încerci să descoperi direcția în care ai dori să se îndrepte existența ta, schimbările sunt binevenite.

Leu
Mergi azi la bibliotecă sau într-o instituţie unde cercetezi un domeniu sau un subiect în profunzime. E vorba de ceva legat de muncă sau de un hobby al tău, pe care abia aștepți să îl aprofundezi. Nici nu să îți dai seama cum trece timpul, semn că ți-ai găsit calea.

Fecioară
Azi Universul îți intensifică în mod absolut puterile de percepție. Nici ție nu îți vine să crezi cât de profundă e intuiția ta și ajungi chiar să citești gândurile celor din jur, într-atât ești de dăruită. Nu îți venea să crezi că poți fi comparată cu o persoană cu puteri supranaturale, și totuși acum e cazul.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - Chiron in Celestia 90x90Citește și:  Horoscop special – Soarele plus Chiron, răni vindecate!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.