Horoscop 26 octombrie – Vărsătorii și joaca de-a dragostea!

horoscop - aquarius2 1024x768

Horoscop 26 octombrie – Vărsătorii și joaca de-a dragostea! Gemenii primesc veşti bune de la cei din jurul lor, în timp ce Leii nu reuşesc să colaboreze cu persoanele apropiate.

Berbec

Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauza, de parcă e timpul să-ţi ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ţi returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştigă banii.

Taur

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să te întorci acasă după o zi solicitantă, pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfaţă cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneşte pe toţi laolaltă pentru a va bucură la intensitate maximă.

Gemeni

Veştile bune vin de la oamenii la care ţii cel mai mult, care te răsfaţă cu vorbe dulci, cu încurajări şi aprecieri care îţi fac bine. Descoperi cât de important e să ai pe cineva drag aproape care să-ţi ridice moralul atunci când eşti mai obosit. În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, poţi numără câţi prieteni adevăraţi mai ai, care sunt alături de ţine necondiţionat şi cred în ţine, exact atunci când tu te îndoieşti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tău, reducându-te pe linia de plutire.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - frunza 150x150Citeste si: Imaginea zilei – a mai murit o frunză

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.