Horoscop 26 octombrie – Peștii, grijă la sănătate!

horoscop - allergy cold disease flu girl handkerchief ill

Horoscop 26 octombrie – Peștii, grijă la sănătate! Astăzi, Gemenii primesc declarații de dragoste, Fecioarele se ceartă cu un membru al familiei iar Săgetătorii sunt destul de confuzi.

Berbec
Ești extrem de nemulțumită de ziua de azi, dar nu neapărat din cauza faptului că lucrurile merg rău, ci pentru că ești convinsă de faptul că meriți și poți mai mult. Această idee te chinuie pur și simplu pe tot parcursul zilei, determinându-te să comiți lucruri de care nu ai fi crezut că ești în stare!

Taur
Primești azi o ofertă care este, așa cum spune filmul, de nerefuzat. Problema este că tu nu prea crezi în ea, deoarece ți se pare că e prea bună ca să fie adevărată. Deși astrele nu sunt sigure încă dacă ai sau nu dreptate, și ele consideră că este cazul să fii extrem de prudentă.

Gemeni
Vei primi azi o scrisoare sau un email plin de dragoste, o declarație din partea unei persoane la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Principala problemă e că tu nu știi dacă simți la fel pentru persoana respectivă sau doar cuvintele sale aprinse te-au captivat.

Citește și: Horoscop special – momentul perfect să o ceri în căsătorie, după zodie

Rac
Azi este posibil să îți descoperi un talent artistic ascuns, pe care habar nu aveai că îl ai. Ești lăudată și apreciată pentru el și devii foarte interesată să ți-l dezvolți. Îți faci speranțe imense, dar la un moment descoperi că nu te pricepi chiar atât de bine pe cât credeai. Nu dispera! Mai ai nevoie de experiență!

Leu
Un membru al familiei sau un prieten îți propune ca azi să faci o schimbare în casă sau în sfera profesională, pe care se oferă chiar să ți-o plătească el. La început ești foarte încântată de idee, dar până la urmă începi să te întrebi dacă într-adevăr ideea propusă de el e atât de bună!

Fecioară
Azi vei cădea victimă a nesiguranței, a neînțelegerilor cu un membru apropiat al familiei. Ești extrem de supărată deoarece simți că nu tu ai fost cea vinovată și că plătești de fapt pentru certurile pe care persoana respectivă le-a avut cu altcineva. Nu e cazul, așa că nu te mai concentra pe acest gând.

Photo via Visual Hunt

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - lovely white and black lifestyles 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.