Horoscop 27 decembrie – Capricornii își găsesc salvatorul!

horoscop - capricorn27decembrie 1024x724

Horoscop 27 decembrie – Capricornii își găsesc salvatorul! Este o zi cu multe răspunsuri pentru Raci, la dilemele personale care îi frământă. Porţi discuţii foarte serioase cu oameni cu multă experienţă de viaţă

Berbec

Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede eştiîndrăgostit şi iubeşti cu adevărat, dar nu uită, totuşi, iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol.

Joacăţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lasă iubirea zburde în voie încotro vrea ea, pentru ai ajuns la un nivel încare deja vezi roadele eforturilor depuse şi probabil sună promiţător, dar nu te culcă pe laurii victoriei. Lupta mai departe!

Citește și: Horoscop special – cele 3 zodii care se dedică trup și suflet

Taur

Este o zi amuzantă pe care ţi-o dedici unor activităţi de timp liber, distractive, unor hobbyuri care îţi fac plăcere. Te simţi bine, ai chef de joacă, poate şi datorită anturajului vesel în care nimereşti, nu te gândi la nicio problema astăzi, pentru această atitudine optimistă te ajută vezi totul are rezolvare, nu merită ţi faci griji pentru nimic şi o atitudine optimistă cea de azi te va ajută găseşti de fiecare dată cele mai bune soluţii.

Zâmbeşte, glumeşte, rade, sări în sus de bucurie, pentru această e atitudinea ideală pentru a trece peste toate cu succes. Molipseşti şi pe alţii de bună dispoziţie!

Gemeni

Numai cu iubire şi înţelegere poţi trata situaţia bruscă ce te ia azi prin surprindere. Altădată ai fi reacţionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de dată această daidovadă de imensă toleranţă şi tratezi totul cu calm. Nu te grăbeşti, nu te aprinzi o flacăra, ci încerci priveşti lucrurile cu un dram de detaşare.

Asculţi ce-ţi transmite inima, care îţi spune nu te agiţi, nervii strică totul, deci priveşte lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasă influenţat de factorii de stres din jur, ci continuă priveşti totul zâmbind, fără grabă.

Rac

Este o zi cu multe răspunsuri la dilemele personale care te frământă. Porţi discuţii foarte serioase cu oameni cu multă experienţă de viaţă care sunt dornici ţi împărtăşească dincunoştinţele lor. Eşti un elev avid de cunoaştere în faţă unor profesori înţelepţi şi stai cu urechile pâlnie la tot ce au aceştia ţi transmită.

Le recunoşti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunoştinţe foarte solid şi stai în preajma lor un discipol pe lângă mentorilor săi, convins tot ce acumulezi vastă la baza succeselor tale viitoare. Înveţi şi azi, căci eşti la o perpetuă şcoală a vieţii!

Sursă foto: onehdwallpaper.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiihaioase 150x150Citeste si: Horoscop special – ce li se pare zodiilor amuzant?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.