Horoscop 27 ianuarie – Probleme în dragoste pentru Lei!

horoscop - lion sepia wide 1024x640

Horoscop 27 ianuarie – Probleme în dragoste pentru Lei! Se anunță o zi de vineri în care Gemenii pot descoperi marea dragoste iar Racii trebuie să abă grijă de bani.

Berbec

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici şi pesimişti. Tu faci un pas în faţă şi arăţi tuturor nimic nu e atât de greu încât nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât merite ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după ţine, în sus.

Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc de o prezenţa a ta care le readuce şi lor zâmbetul pe buze şi speranţa însuflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Taur

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţă ai fi putut da mai mult, s-ar fi putut face altceva, se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din ţine nu se poate linişti, dar fii sigur tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da!

Mulţumeştete cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea se putea şi mai bine, ci propune-ţi ca ceea ce nu ai atins încă devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Dată viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Citește și: Horoscop special – top 3 zodii care se distrează cel mai mult

Gemeni

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţiavoastră. Ieşi în lume, îmbracăte bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe ţine.

Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

Rac

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia , oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială înprivinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singură atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărăturişi gândeştete la darurile pentru cei mici din familie.

Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? Vei spune, e dorinţa ta,  fie că înseamnă ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de plus, deşi tu ai trecut demult de vârstă potrivită pentru aşa ceva.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - superwoman 150x150Citeste si: Horoscop special – zodii de super femei!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.