Horoscop 27 iulie 2018 – Peștii, confruntați cu probleme!

horoscop - pisces 564154 1280 1024x724

Horoscop 27 iulie 2018 – Peștii, confruntați cu probleme! Astăzi, berbecii pleacă mai devreme de la muncă și acasă descoperă o surpriză pregătită de partener, Fecioarele descoperă că unui coleg de muncă i s-au cam aprins călcâiele după ele iar Scorpionii sunt angrenați într-o relație extrem de pasională.

Berbec
Ziua de astăzi va fi una plină de iubire și fericire. Sunt șanse să pleci mai devreme de la serviciu și să descoperi când ajungi acasă că iubitul tău ți-a pregătit o surpriză, pentru a te înveseli după o zi grea de muncă. E cel mai bun mod de a-ți începe weekendul: o seară petrecută în compania persoanei iubite, uitând de stresul acumulat în această săptămână.

Taur
Astăzi te simți mai obosită ca niciodată. Din păcate, e destul de probabil să stai şi peste program pentru a rezolva câteva sarcini de ultimă oră. Dacă simți că nu mai faci față, încearcă să vorbești cu șeful tău: poate ai şansa de a rezerva o parte din ceea ce trebuie rezolvat în weekend, astfel încât să poţi pleca totuşi la o oră rezonabilă acasă.

Gemeni
Astăzi ești implicată într-un conflict fără voia ta. Colegii tăi de muncă se contrazic în legătură cu un proiect și sunt de părere că tu ești persoana care va ajuta la clarificarea situației. Tot ce îți dorești este să te faci mică și să pleci cât mai repede acasă, însă şansele sunt reduse: va trebui să dai piept cu furia lor şi să îţi pierzi vibe-ul pozitiv pentru weekend.

Citește și: Horoscop special – am intrat în zodia Leu. Ce ne aduce ea?

Rac
Astăzi primești un telefon neașteptat de la o prietenă cu care te-ai certat acum ceva vreme şi de care te-ai îndepărtat. Afli că vrea să restabiliţi legătura, dar nu ştii prea bine dacă e ceea ce îţi doreşti şi tu. Nu mai ezita: aţi fost foarte apropiate în trecut şi e păcat să pierdeţi aşa o relaţie din cauza mândriei tale.

Leu
Astăzi afli că trebuie să participi la un eveniment legat de muncă. Deși nu îți dorești decât să ajungi mai repede acasă, ar fi bine să mergi: simplul fapt de a te prezenta „la datorie” îţi va aduce foarte multe beneficii în viitor. Vei crește în ochii șefului tău și există posibilitatea de a primi o mică recompensă financiară mai curând decât crezi.

Fecioară
Astăzi descoperi că unui coleg de muncă i s-au aprins călcâiele după tine. Observi că începe să flirteze cu tine, căutând orice motiv ca să îți vorbească. Dacă ești singură și te invită în oraș, sfatul astrelor este să accepți, deoarece s-ar putea să se nască o poveste frumoasă de dragoste. Pe de altă parte, dacă ești într-o relație, evită să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard: e un proverb care ţi se aplică perfect acum.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - infidelity 379565 1280 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii suferă în dragoste la final de iulie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.