Horoscop 27 iulie – Balanțele, măcinate de probleme din trecut

horoscop - balanta

Horoscop 27 iulie – Balanțele, măcinate de probleme din trecut. Astăzi, Taurii caută alinare în biserică și credință, Leii sunt extrem de nervoși și irascibili iar Fecioarele vor reuși să scoată la iveală un mincinos pe care se chinuie de mult să îl demaște.

Berbec
Vino cu picioarele pe pământ, pentru că trăieşti într-o iluzie! Lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi tu, pentru că ai ridicat foarte sus ştacheta şi ai aşteptări mult prea mari de la o situaţie care evoluează cât se poate de banal. Nu pretinde sau nu spera mai mult decât poţi obţine, deci fii realist când îţi propui un ţel, că nu cumva să visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs că lucrurile evoluează într-o direcţie bună, normală, dar nu spre ceva ieşit din comun, aşa cum ai dori tu, deci priveşte sensul în care mergi ca pe direcţia adecvată situaţiei de faţă, dar nu o acoperi în lumini strălucitoare.

Taur
Relaţia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru că acolo ţi-ai găsi liniştea şi alinarea, ci pentru că acolo te cheamă o emoţie mai tristă, o supărare, un eveniment cu conotaţii nu tocmai plăcute. Te apasă ceva pe suflet şi simţi nevoia unei eliberări spirituale, pe care religia ţi-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie să te mulţumeşti doar cu atât. Există mai multe căi prin care sufletul tău se poate descătuşa din gheara sentimentelor negative. O vizită la mănăstire, o carte cu conţinut religios, o seară de meditaţie şi rugăciune în liniştea camerei tale, orice crezi că-ţi face bine pentru a scapă de acel sentiment apăsător, îţi sunt recomandabile.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care vor cuceri lumea

Gemeni
Ai tendinţa de a trece în revista prea mult lucrurile care n-au mers bine în viaţa ta. Parcă faci o listă a insucceselor şi ghinioanelor, şi nu e deloc bine! Priveşte spre cel care ai fost până mai ieri cu îngăduinţă, iartă-ţi propriile erori şi iartă-i şi pe alţii, pentru că nu vei atinge cele mai înalte vârfuri spre care tinzi dacă porţi după tine mereu o povară de emoţii negative. Dacă reuşeşti să închizi acel capitol pe care nu-l poţi accepta, vei fi un om fericit: vei vedea că dintr-o dată prinzi aripi şi poţi zbura încotro vrei tu, deci descătuşează-te de ură, de resentimente, de vechi motive de supărare şi nefericire. Nu mai au nicio importantă acum!

Rac
Eşti în faţă unor perspective noi şi promiţătoare, dar deocamdată nu le iei foarte în serios, şi bine faci. Atitudinea această un pic jucăuşă se va dovedi a fi mai bună, decât să îmbraci haina omului responsabil şi să începi să vezi în jur doar probleme. Linişteşte-ţi sufletul înainte de a face primul pas şi înarmează-te cu imens optimism, pentru că reuşita finală depinde enorm de gândirea pozitivă şi de atitudinea optimistă de la start. Ai încredere în sensul cel nou care şi se deschide în faţă şi porneşte la drum cu convingerea că totul se va desfăşura ca la carte şi vei avea numai motive de bucurie!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - beyonce ticketsCitește și: Horoscop special – ce vedetă te reprezintă, în funcție de zodia ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.