Horoscop 27 octombrie – Capricornii, probleme mari cu banii!

horoscop - money 2846237 960 720

Horoscop 27 octombrie – Capricornii, probleme mari cu banii! Astăzi, Racii sunt îngrijorați de situația lor financiară, pe Fecioare le paște o nouă răceală iar Balanțele trebuie să facă față geloziei iubitului.

Berbec
Azi totul pare să fie liniștit și frumos în viața ta, dar sub această suprafață se ascund sentimente foarte tulburi. Din păcate, se pare că situația devine chiar mai tensionată, iar lucrurile vor exploda la un moment dat. Nu uita însă că ai puterea de a le face față și de a schimba totul în favoarea ta.

Taur
Azi vei simți că ceva nu e în neregulă în activitatea ta profesională sau într-o relație pe care o ai cu una dintre colegele de la muncă. Astrele tind să îți dea dreptate, așa că nu alunga aceste îndoieli. Tot ele consideră însă că vei avea posibilitatea de a rezolva totul, dacă spui ceea ce te deranjează.

Gemeni
Vrei foarte tare să îți duci relația la un nou nivel, să te bucuri de șansa de a face ca dragostea ta să devină mai profundă. Dar azi nu vei reuși acest lucru, ba, dimpotrivă, vei avea impresia că ai dat înapoi. Din fericire, nu te lași, pentru că el e prea important, și bine faci!

Citește și: Horoscop special – Leii, risc de pierderi financiare imense!

Rac
Azi ești destul de îngrijorată pentru situația ta financiară, care nu pare deloc roz. Ai făcut câteva cheltuieli care erau urgente la momentul respectiv, dar care acum ți se par complet inutile. Nu dispera, însă, pentru că se pare că vor ajunge la tine niște bani neașteptați.

Leu
Azi vei fi despărțită de persoana la care ții cel mai mult pe lume, din motive care nu țin de tine. Ceea ce pare și mai tragic este faptul că ai impresia că această separare va dura destul de mult, tocmai în perioada când vă înțelegeați mai bine unul cu altul.

Fecioară
Simți că te ia răceala, ceea ce te scoate pur și simplu din sărite, dat fiind faptul că ai atâtea planuri pe care ai vrea să le vezi puse la punct în această perioadă. E weekend și ai atâtea idei de distracție: de ce nu ai alege însă mai degrabă să te odihnești, poate că ar fi o soluție mai inteligentă!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - esoteric astrology horoscope astrological mystery 2 150x150Citește și: Horoscop special – care este semnificația orei nașterii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.