Horoscop 28 aprilie – Săgetătorii revin cu picioarele pe pământ

horoscop - sagetator 1

Horoscop 28 aprilie – Săgetătorii revin cu picioarele pe pământ Astăzi, Taurii dau peste persoane ce îi pot ajuta să treacă peste niște probleme, Leii impun respect și autoritate în fața tuturor iar Balanțele rezolvă o dispută mai veche.

Berbec

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gură mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe ţine şi sari la atac.
Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţă celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Taur

Te simţi blocat într-un punct mort şi nimic nu se mai mişcă, dar norocul tău e că dai exact peste persoanele ce pot face din nou căruţa împotmolită să meargă. Apelează la ei cu încredere, chiar dacă e un ajutor amical sau un serviciu plătit unor specialişti, pentru că ai nevoie de această intervenţie.
Singur nu poţi trece peste acest hop, ci baţi pasul pe loc la nesfârşit, dar dacă baţi la uşa potrivită, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ţi inima în dinţi şi cere ajutor!

Citește și: Horoscop special – de ce zodii trebuie să te ferești?

Gemeni

Te afli în compania unei persoane care te intimidează, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcţie suspusa şi nu ştii cum să te comporţi în fața sa. Preferi să taci sau mai bine zis laşi faptele să vorbească în locul tău, deoarece trebuie să te prezinţi înaintea sa cu o sarcina îndeplinită perfect.
Dacă nu o vei îndeplini cum trebuie, te vei simţi vinovat şi oarecum ruşinat, tocmai de aceea faci un efort să îţi îndeplineşti misiunea ireproşabil pentru imaginea ta.

Rac

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vălvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice.
Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - lunaionut 150x150Citește și: Horoscop special – cum ne afectează fazele lunii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.