Horoscop 28 august 2018 – Berbecii, succes profesional!

horoscop - office 1548304 1280 1024x618

Horoscop 28 august 2018 – Berbecii, succes profesional!Astăzi, Gemenii au o atitudine extrem de critică față de cineva cu care lucrează, Fecioarele riscă să facă cu ou și cu oțet o persoană pe care nu o cunosc iar Capricornii trebuie să facă față unei probleme de sănătate a unui membru al familiei.

Berbec
Ai toate șansele să te bucuri de succes în viața profesională astăzi. Un șef sau un coleg care se află pe o poziție superioară își părăsește poziția, iar astrele consideră că tu ești principala favorită pentru a ocupa acest post. Dovedește-te sigură pe tine și manifestă-ți dorința de a evolua, pentru ca nu cumva să fii trecută cu vederea.

Taur
Reușești azi să scapi de un defect care ți-a cauzat multe inconveniente pe parcursul vieții. Este vorba despre încăpățânarea ta, pe care o ții sub control având o atitudine relaxată, calmă și liniștită. Vei descoperi că aceasta este cheia și, cu puțină stăpânire de tine, vei reuși să o aplici și în viitorul apropiat. Bravo!

Citește și: Horoscop special – zodii pentru care toamna aduce suferință în iubire!

Gemeni
Azi ai o atitudine excesiv de critică față de cineva pe care ar trebui să îl supraveghezi. Amintește-ți că ai fost și tu odată în situația sa și ai avut nevoie de sprijinul celor de la care trebuia să înveți. Cu aceste gânduri în minte, dovedește-te un adevărat mentor, nu un șef intransigent pe care nimeni nu îl place.

Rac
Astăzi realizezi că i-ai căzut cu tronc colegului sau vecinului celui nou. Un flirt inofensiv e permis, dar pune-i capăt de îndată dacă te afli deja într-o relație. Astrele consideră că există pericolul ca partenerul tău să observe că îi faci ochi dulci respectivului tip și să pună punct relației voastre: nu vrei să pierzi o poveste frumoasă pentru un pic de distracție.

Leu
Nu mai trage atât de tare de tine, este sfatul pe care ți-l oferă astrele azi! Poate că ai o listă cuprinzătoare de activități pe care trebuie să le duci la bun sfârșit, dar nu înseamnă că este cazul să te epuizezi pentru ele. În plus, circumstanțele îți sunt extrem de favorabile, așa că poți munci liniștită într-un ritm relaxat.

Fecioară
Poate că ar trebui să îți mai temperezi puțin atitudinea critică și intransigentă, deoarece nu știi la cine vei ajunge să țipi fără să vrei. Astrele consideră că azi riști să faci cu ou și cu oțet o persoană pe care nu o cunoști și pe care de fapt trebuia să o impresionezi. Atunci când vei realiza ce ai făcut, va fi prea târziu, așa că ar fi mai bine să fii precaută.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - fantasy 2861107 1280 90x90Citește și: Horoscop special: secretele ascunse din ultima cifră a anului nașterii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.