Horoscop 28 august – Balanțele, chinuite de amintiri

horoscop - balanta 01

Horoscop 28 august – Balanțele, chinuite de amintiri. Astăzi, Taurii sunt plini de pasiune, Fecioarele simt că sunt capabile de orice iar intuiția Vărsătorilor este la cote maxime.

Berbec
După ce ai avut o ultimă lună de vară nu prea reușită, azi reușești să te aduni și obții tot ceea ce vrei. Te simți mai bine și din punct de vedere fizic, iar acest lucru te ajută să fii mai conștientă de puterea ta. Totuși, chiar dacă e o zi în care te vei concentra pe ceea ce ai de făcut, nu uita să te și distrezi.

Taur
Ești plină de pasiune azi, dar s-ar putea dovedi problematic dacă nu vei reuși să îți implici această febrilitate în lucruri de care ai cu adevărat nevoie. Cu alte cuvinte, plănuiește o noapte fierbinte alături de iubitul tău sau implică-te într-un proiect extrem de creativ.

Gemeni
Pune-ți ordine în sentimente azi, fiindcă te așteaptă o întâlnire extrem de hot cu iubitul tău. Deși vei avea parte de momente speciale, problema e că tu ai unele dubii în legătură cu relația voastră. Nu știi prea bine ce mai vrei de la voi, ceea ce te va împiedica să te bucuri de aceste momente.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu fac față despărțirilor!

Rac
Te gândești tot mai mult în această perioadă să îl implici și pe partenerul tău în ceea ce faci tu, așa că încerci să îi găsești un loc de muncă aproape de al tău, dacă e nemulțumit de cel actual, sau să îl convingi să încerce și el hobby-ul tău. Nu e nimic greșit, atât timp cât nu vei ajunge să insiști prea mult.

Leu
Te-ai tot gândit în ultima perioadă cum să faci pentru a face rost de mai mulți bani, iar azi se pare că ai o variantă din acest punct de vedere. Reușești să găsești fie un nou job, fie o idee de afaceri care se poate dovedi într-adevăr foarte profitabilă. Nu spune însă nimănui până ce nu ești sigură de reușită.

Fecioară
Puterea care te animă azi e irezistibilă! Simți că ești capabilă de orice și că nimic nu îți poate sta în cale, cele mai bune sentimente pentru a reuși! Azi orice acțiune care ți s-a părut greu de întreprins sau orice obstacol vor fi pur și simplu spulberate, fie în carieră, fie în dragoste.

Sursă foto: dozadebine.ro

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - bye 150x150Citește și: Horoscop special – zodii care se despart toamna aceasta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.