Horoscop 28 decembrie – Scorpionii primesc vești proaste de departe!

horoscop - scorpion 2 1024x640

Horoscop 28 decembrie – Scorpionii primesc vești proaste de departe! Se anunță o zi în care Leii ar trebui să fie atenți la semnalele pe care le primesc, ele pot aduce răspunsuri la multe dileme.

Berbec
Meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar priveşti spre cer şi ceri ceea ce vrei primeşti. Vei fi răsplătit din belşug, pentru tot ce faci, tot ce reprezinţi e felul încare Dumnezeu te-a lăsat pe pământ şi dacă El te iubeşte aşa, tu de ce teai privi cu alţi ochi?

Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o străfulgerare de gând extraordinar care îţi transmite eşti o persoană specială şi cineva acolo sus te iubeşte! Profită de această senzaţie superbă eşti ocrotit, eşti iubit şi apreciat, eşti în siguranţă, şi îndrăzneşte ceri şi mai mult. Meriţi, pentru şi tu ai făcut atâtea lucruri minunate!

Taur
Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără ai timp suficient analizezi problema pe toate fetele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat înpractică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă varianta, ci profită imediat de această situaţie.

Dacă ai începe cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat. Cu cât ai maipuţin timp la dispoziţie, cu atât şansele iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Citește și: Horoscop special – de ce le frică zodiilor?

Gemeni
Timpul este profesorul tău, este aliatul tău, dar şi prietenul tău, pentru reuşeşti ţii foarte bine sub control ritmul în care se scurge. Te afli în faţă unui moment cu conotaţii speciale, de aceea nici nu te grăbeşti iei decizii finale, nici ţi dai cu părerea înainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clară.

Azi ai putea da impresia eşti nehotărât, amâni unele decizii, dar nu e deloc aşa: ştii tu mai bine când trebuie spui ce gândeşti, şi încă nu a venit momentul potrivit pentru ţine. Tergiversezi, tragi de timp, aştepţi, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

Rac
Ai o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă ţine. Influenţabil cum eşti de multe ori, eşti gata -i cazi în capcană, pentru se pricepe umble la coarda ta sensibilă şi te convingă, dar totuşi intuiţia ta rămâne alertă.

Simţi ceva e în neregulă cu felul sau de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, vei înţelege cine este şi ce intenţii are. Chiar dacă eşti uşor de păcălit de măştile sale mincinoase, lasă loc şi raţiunii analizeze situaţia, alături de suflet, pentru aşa vei vedea şi lucrurile cele mai ascunse.

Citește continuarea pe Huff.ro

Citeste si: Horoscop de weekend: 17-18 Septembrie. LEII primesc veşti!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.