Horoscop 28 februarie 2018 – Racii, risc de boli grave!

horoscop - young woman 2239269 1280 1024x757

Horoscop 28 februarie 2018 – Racii, risc de boli grave! Astăzi, Taurii sunt pe cale să cadă în capcana unei iubiri fierbinți, Scorpionii primesc vești proaste despre starea de sănătatea unei rude iar Capricornii au parte de o zi minunată.

Berbec
Atmosfera de la muncă e foarte tensionată azi, ceea ce vă va afecta pe toţi. Tu eşti singura care poate rămâne cât de cât imună în faţa valului de nemulţumire: spune o glumă bună şi vei vedea cum situaţia se va detensiona.

Taur
Azi riscul de a cădea în capcana unei iubiri fierbinţi este extrem de ridicat. Chiar dacă pare greu de crezut, însă, această dragoste nu îţi va aduce deloc fericire, ba dimpotrivă. Nu aveţi nicio şansă de a fi fericiţi împreună.

Gemeni
Azi e o zi minunată pentru a-ţi face amintiri plăcute. Discuţi cu un amic şi rememoraţi cele mai frumoase momente ale primilor ani de viaţă. Pe lângă faptul că vă înţelegeţi perfect, te va inspira şi să realizezi ceva măreţ în viitor.

Citește și: Horoscop special – zodia ce trece numai prin relații nefericite!

Rac
Fii foarte atentă azi la locurile publice, deoarece rişti să te îmbolnăveşti de o boală extrem de gravă. E vorba fie de o formă de gripă, fie chiar de ceva mai contagios. Spală-te des pe mâni şi stai la adăpost.

Leu
Azi faci ceva ce nu îţi place sub nicio formă: vei ajunge să flatezi o persoană care te deranjează, de fapt. Ai însă nevoie de ajutorul ei pentru a avansa în carieră şi nu mai ţii cont de sentimentele tale. Te vei simţi însă mizerabil.

Fecioară
O amică apropiată te roagă să o ajuţi cu un proiect, care va însemna să te implici destul de mult în activităţile ei. Nu vrei să refuzi, însă e posibil ca aceste planuri să îţi dea complet peste cap viaţa. Mai bine ai cugeta mai bine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - fantasy 2861107 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Zodia Pești, tărâmul viselor și al spiritului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.