Horoscop 28 iunie 2018 – Balanțele, cenzurați-vă sentimentele negative

horoscop - emoji 3202669 960 720

Horoscop 28 iunie 2018 – Balanțele, cenzurați-vă sentimentele negative! Astăzi, Taurii au de ales între confort și bani, Fecioarele sunt pe cale să înțeleagă cât de mare este iubirea unui om apropiat și să facă pași pentru o relație iar Săgetătorii ar face bine să aibă grijă cum se comportă la muncă, cineva le caută nod în papură.

Berbec
Azi refuzi să înveți o metodă nouă ce are legătură cu munca ta. Este vorba cel mai probabil despre o inovație tehnologică, pe care tu nu o vezi însă cu ochi buni. Îți vei da tot interesul pentru a-i face pe cei din jur să creadă că te folosești de respective descoperire și reușești să îi amăgești perfect. Se pare că așa va fi și pe viitor.

Taur
Azi va trebui să faci o alegere care se dovedește delicată pentru mulți dintre noi: între confort și bani. Ai ocazia de a lua în primire un job part time care îți va îmbunătăți situația financiară, dar pentru care va trebui să îți sacrifici timpul liber. Înainte de a lua o decizie, gândește-te foarte bine, și ia în calcul sănătatea ta, înainte de toate, sunt de părere zodiile.

Gemeni
Azi ar trebui să te concentrezi pe situația ta profesională, sunt de părere astrele. Ai cam ignorat jobul în ultima perioadă și această mișcare se poate dovedi extrem de nocivă. Ia-ți o seară liberă în care să identifici care sunt acele aspecte la care nu ești atât de bună și ce poți face pentru a-ți ameliora performanțele. Va fi extrem de important pentru viitorul tău.

Citește și: Horoscop special – Luna Plină în Capricorn: stabilitate, ambiție!

Rac
Azi reușești să îți învingi timiditatea și rezerva ce sunt naturale pentru zodia ta. Îți vei lua inima în dinți și vei adresa acea întrebare importantă unei persoane care îți place mult. Îi arăți care sunt sentimentele tale și vei primi un răspuns care te surprinde. La final, nu vei avea decât un singur regret: acela că nu ți-ai ascultat inima mai devreme.

Leu
Azi ai impresia că faci aceleași lucruri vechi de când lumea. Adevărul e că te-ai săturat de aceleași activități repetate la nesfârșit și nu știi cum să faci să spargi această rutină care te apasă. Pentru a te bucura din nou de un suflu proaspăt, găsește un hobby nou, e sfatul pe care ți-l oferă astrele. Vei vedea cât de repede se schimbă cursul vieții.

Fecioară
Dacă ai de făcut o alegere în dragoste, azi e cel mai bun moment pentru a-i da curs. Unul dintre admiratorii tăi va face acel gest care îți demonstrează că e persoana pe care ai așteptat-o dintotdeauna. Înțelegi că el te cunoaște ca nimeni altul și că va face orice pentru a te vedea fericită, ceea ce îți dă speranțe pentru viitor.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - toys 1903273 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.