Horoscop 29 decembrie – Fecioarele, acuzate din toate părțile!

horoscop - vinovatie 1024x640

Horoscop 29 decembrie – Fecioarele, acuzate din toate părțile! Astăzi, Gemenii sunt în pericol să facă un atac de panică, Peștii sunt mult prea ușor de impresionat iar Balanțele petrec ziua alături de rudele mai în vârstă.

Berbec
Nu mai ţine cont de părerea celor din jur! Ştim că nu o faci de obicei, azi de ce eşti tentată de acest lucru? Dacă vrei să faci ceva, dacă ai un proiect, apucă-te de el, fără să întrebi pe nimeni cum i se pare: e mai bine aşa.

Taur
Va fi foarte important ca azi să nu consulţi pe nimeni cu privire la ce ai de gând să faci. Bazează-te numai pe propria înţelepciune. Cei din jur, iubitul, sora, prietenii nu îţi vor oferi cele mai bune sfaturi, ba dimpotrivă.

Gemeni
Azi eşti pe cale să suferi un atac de panică, dintr-un motiv care nici măcar nu e atât de important. Mergi la o petrecere şi nu ai rochia pregătită sau ţi se pare că nu vei fi gata la timp. Linişteşte-te!

Rac
Azi ai toate şansele de a deveni prietenă apropiată cu managerul tău. E disperat şi îţi va cere ajutorul într-o problemă spinoasă, rugându-te să faci ceva ce nu ţine de competenţa ta sau să stai peste program. Când accepţi, va înţelege ce om eşti.

Leu
Din păcate, degeaba încerci să îţi lipeşti un zâmbet pe buze, pentru că ziua de azi se va dovedi extrem de dificilă. De dimineaţă şi până seara eşti provocată să izbucneşti în lacrimi, şi doar cu mare putere te vei putea abţine.

Fecioară
Ţi se aduc azi numai acuzaţii grave, care nu au niciun fundament real. Din păcate, ţi se vor imputa o mulţime de lucruri, de la faptul că eşti iubita şefului până la a ţi se nega cu totul meritele profesionale. Nu ţine cont de ce spun ei.

Sursă foto: kas-afaceri.ro

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - contactors 2689092 960 720 300x192Citește și: Horoscop special – cum va fi 2018 pentru Săgetători?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.