Horoscop 29 decembrie – Berbecii, pesimiștii zilei!

horoscop - berbec

Horoscop 29 decembrie – Berbecii, pesimiștii zilei! Banii devin o problemă pentru Leu în aceste zile. Chiar dacă vei fi nevoit limitezi cumpărăturile vei realiza îţi prinde bine fii mai econom.

Berbec
Tu eşti cel care îşi asumă de bună voie o stare de pesimism care nu îţi face bine. Lupta cu această atmosfera apăsătoare, ţi-o creezi singur sau o accepţi fără lupţi. De fapt, eşti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, şi din cauza ei ai impresia totul e negru în jurul tău.

O vagă depresie te paşte şi nu găseşti în jur nimic bun de care te agăţi. În loc dai la o parte aceste neguri întunecate, parcă le aduni şi mai mult, pentru discuţi doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ţi lipseşte, despre tot felul de subiecte predominant negative.

Taur
Te afli într-un anturaj uşor depresiv, cu oameni care îl iau pe nu în braţe la orice, dar tu nu trebuie te laşi influenţat de această atmosfera sumbră. Dimpotrivă: tu eşti plin de energie şi îi poţi trage tu pe ceilalţi după ţine înapoi la lumina, atare nu te complace în starea lor negativă. Tu ai curaj faci lucruri nemaifacute, ai chef de acţiune, eştigata de orice aventură, dar nu prea ai cu cine face echipa.

Citește și: Horoscop special – stil vestimentar în funcție de zodie. 

Poate e bine faci abstracţie total de mediul în care ai nimerit, care nu te susţine şi nu te motivează, dar aşa te poţi tu afirmă mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau înapoi, tu alergi înainte! E momentul în care îi poţi depăşi rapid!

Gemeni
Te laşi complet la dispoziţia unui companion care te îndrumă în direcţia decisă de el. E un semn de imensă încredere din partea ta şi, deşi habar n-ai încotro duce această cale, nu te opui absolut deloc ghidului tău.

Vrei -i demonstrezi cât de mult crezi în sfaturile sale, poate şi pentru ai mai făcut-o şi altădată şi nu ţi-a trădat încrederea, atare abordezi o atitudine supusă, docilă, pasivă, lăsându-l doar pe celălalt ia decizii şi traseze direcţia. Vei fi mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capătul acestui drum, atare nu încerca ţi expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

Rac
Nu continuă acel plan care vezi şi tu nu mai înaintează deloc, ci caută schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj într-o reuşită stă numai în mâinile tale, chiar dacă nu eşti una din zodiile prea deschise spre schimbare, spre provocare, spre răsturnări masive de situaţie.

Dacă eşti pregătit pentru aşa ceva, dând chiar complet peste cap ceea ce făceai înainte, vei vedea lucrurile reintră în normal, deci nu te încăpăţâna rămâi la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtună de evenimente, dar ce rămâne în urmă e o cale complet nouă ce te va mulţumi pe deplin. Demolează tot şi ia-o de la capăt!

Sursă foto: modapebune.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - oferta revelion 2014 salon evenimente 150x150Citeste si: Horoscop special – cum petrec zodiile Revelionul!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.