Horoscop 29 ianuarie 2018 – Fecioarele nu au deloc chef de muncă!

horoscop - feet 932346 1280 1024x767

Horoscop 29 ianuarie 2018 – Fecioarele nu au deloc chef de muncă! Astăzi, Taurii fac o vizită unei rude mai bătrâne, motiv de bucurie pentru ambele, Scorpionii sunt nemulțumiți de orice aspect profesional iar Peștii petrec toată ziua căscând, atât de obosiți sunt.

Berbec
Nu cere prea mult de la colegii tăi de muncă azi! Ai tendinţa de a avea prea multe pretenţii şi acest lucru nu se va dovedi de bun augur nici pentru tine, nici pentru ei. Din păcate, ai tendinţa spre agresivitate şi nu te poţi abţine.

Taur
Faci azi o vizită unei rude mai bătrâne, bolnave sau care trăieşte izolată, care e extrem de încântată să te vadă. Deşi nu poţi spune chiar acelaşi lucru, nici nu îţi displace să stai cu ea. Dacă îţi oferă bani sau un cadou pentru vizita ta, nu accepta: nu vrei să oferi acest mesaj.

Citește și: Horoscop special – cum stau zodiile cu norocul în 2018?

Gemeni
Cel mai important sfat pe care ţi-l oferă astrele azi este să nu împrumuţi bani nimănui. Nu e neapărat vorba că nu îi vei mai primi înapoi, dar te bucuri de un flux financiar foarte bun în această perioadă, pe care rişti astfel să îl dezechilibrezi.

Rac
Azi eşti interesată de tot felul de informaţii pe care le regăseşti online, de la cum să arăţi mai bine la cum să faci economii. Dar ceea ce ar trebui să te preocupe în special este să munceşti eficient, deoarece te poate aştepta o promovare.

Leu
Eşti foarte preocupată azi de starea finanţelor tale, ceea ce e un lucru foarte bun. Ai grijă însă ale cui sfaturi le pui în aplicare; nu crede tot ce citeşti în online, ci mai bine consultă o persoană avizată, care să te poată ajuta.

Fecioară
Ai o dispoziţie ciudată azi pentru tine, pentru că nu prea ai chef de muncă. Chiar dacă vei termina proiectul la care şeful te zoreşte, nu o faci din inimă şi e posibil chiar să comiţi câteva greşeli. Petrece restul serii relaxându-te!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - valentine 1953964 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile în februarie. Facem ordine în viața noastră!
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.