Horoscop 29 ianuarie – Scorpionii nu se dezlipesc de persoana iubită!

horoscop - scorpion

Horoscop 29 ianuarie – Scorpionii nu se dezlipesc de persoana iubită! O zi în care Capricornilor li se taie elanul, Leii se mai calmează iar Taurii sunt nevoiți să tacă, ca să nu fie criticați.

Berbec

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu şi asta vei simţi şi azi când în jurul tău se vor aduna persoanele care pot juca un rol în problemele tale actuale. Şi tu, la rânduţi, eşti plin de solicitudine şi sari oricând în ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o părere, de un cuvânt de încurajare. Lucrurile cele mai bune de astăzi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie.

Când vezi ai pe cineva care te susţine şi crede în tine, capeţi mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simţi le poţi atinge.

Taur

Mai bine taci şi faci, fără spui tuturor ce intenţii ai, nu cumva generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul. Sunt momente în care e mai bine păstrezi pentru ţine planurile pe care vrei le ridici, ori din superstiţie, după ideea dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor te lase ajungi acolo unde ţiai propus.

Citește și: Zodii de super femei

În situaţia de faţă, cel mai bine e stai în banca ta, ţi vezi de ceea ce ai început construieşti şi te lauzi cu reuşită ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreţia şi urmeazăţi visul!

Gemeni

Nu eşti sigur pe forţele tale sau, dacă ai totuşi încredere în forţele proprii, atunci nu ai toate motivele şi condiţiile exterioare pentru a fi convins te îndrepţi într-o direcţie favorabilă unei evoluţii bune în plan profesional. Ţi-e frică de un eşec, poate pentru ai mai trăit cândva un moment similar când nu teai descurcat prea bine şi de aceea eşti atât de nervos şi capricios, fără a reuşi îţi menţii dispoziţia de la o ora la altă.

Ai frecvente modificări de atitudine, nu eşti consecvent în comportament şi idei şi asta nu te pune într-o lumina bună, ceilalţi neavând încredere în cei care acum spun una, mâinealtă. Eşti foarte tăcut, închis, rezervat, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînţelegeri între colegi.

Rac

Nu privi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atâta încrâncenare, ca şi cum ar fi o povară, ci tratează-le cu un dram de detaşare, de umor chiar. Nu merită le priveşti ca pe cel mai groaznic lucru, ci aşteaptă cu încredere deplină ca apele se mai sedimenteze şi ai vezi ceea ce părea a fi un hop, era de fapt o lecţie excelenţă prin care ai ocazia te maturizezi.

Bucurăte de lucrurile frumoase pe care le întâlneşti pe parcursul acestei aventuri, pentru a te concentra doar la ceea ce nu merge bine, te face pierzi din vedere aspectele pozitive, care există în număr mare.

horoscop - despartire 150x150Citeste si: Horoscop special – zodia care trece foarte ușor peste o despărțire

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.