Horoscop 29 mai – Capricornii, schimbări totale în viața lor

horoscop - the zodiac signs

Horoscop 29 mai – Capricornii, schimbări totale în viața lor Astăzi, Berbecii sunt într-o stare de sărbătoare, Balanțele se apropie foarte ușor de copii și petrec timp în compania lor iar Vărsătorii au nevoie să se retragă un pic în lumea lor.

Berbec

Se simte aer de sărbătoare în jurul tău, de parcă se pregătesc evenimente măreţe! Intri într-o etapă nouă a vieţii tale, pe un nivel superior, ce implică, pe de o parte, curajul schimbării, şi pe de altă parte, asumarea de noi responsabilităţi. Îţi dai seama că nu e un moment oarecare, deci fii pregătit să închizi o poartă în urmă ta, pentru a urca la etajul următor. Eşti în plin proces de dezvoltare, de creştere, de ascensiune, iar acum eşti abia la începutul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigurează la orizont e motiv de maximă bucurie. Zâmbeşte, celebrează bucuria cu cei din jur, şi mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care încă îşi mai caută nesiguri calea. Tu ai atins un punct de reper al evoluţiei tale prin viaţă, dar nu se opreşte nimic aici: e startul către nivelul următor!

Citește și: Horoscop special – ce iubește la o femeie, în funcție de zodia lui

Taur

Ai construit până acum o strategie detaliată, dar a venit momentul să pui mâna pe unelte şi să şi construieşti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar să vorbeşti despre ceea ce vrei să atingi, nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi şi să spui ce bine vor ieşi toate (e bună şi această atitudine, fără îndoială, că motor principal de acţiune), dar e vremea să îţi pui spiritul de întreprinzător mai serios la treaba. Munceşte, pune umărul, transpiră, clădeşte, fă ceva, pentru ca ţelul tău cel mai important poate fi atins numai prin muncă. Nimeni nu vine să-ţi pună în traistă ce ai nevoie, ci totul se ridică prin eforturi proprii, şi pentru tine a venit vremea să faci! Eşti susţinut să duci la capăt ceea ce deja vezi materializat cu ochii minţii

Gemeni

Credeai că nimic nu mai înaintează? Te înşeli! Chiar dacă ai fi tentat să spui că eşti prins într-un punct mort de la care nimic nu se mai mişcă, vei vedea că zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveşte de minune situaţiei de faţă. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioadă de platou care, deşi nu aduce nimic nou, e răgazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca să te pregăteşti pentru ceea ce urmează. Vei vedea că există un plan undeva acolo sus în care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun în viaţă ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decât liniştea de dinaintea furtunii. Curând, totul va reporni în forţă, descoperind că timpul însuşi e o energie şi trebuie să te foloseşti de ea în mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Rac

Toate ar trebui să-ţi meargă ca unse azi, pentru că e o zi a victoriei depline, a succesului maxim. Pe care e bine să o valorifici la capacitate maximă. Poate ai ajuns la apogeul unui proiect şi acum ai curajul să povesteşti lumii ce ai realizat, poate ţi s-a împlinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, şi acum vin recompensele, felicitările şi semnalele de admiraţie către tine. Bucură-te cu toată inima de atmosfera de sărbătoare a acestei zile, pentru că e că un dar pe care îl meriţi din plin pentru tot ce ai construit cu succes până acum. Laudă-te, lasă modestia la o parte, că ai ce poveşti lumii!

Sursă foto: darkroom.stylist.co.uk

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - woman lady couple 150x150Citește și: Horoscop special – partenerul de viață ideal, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.