Horoscop 03 aprilie – Capricornii primesc un verdict grav

horoscop - zodiac sign capricorn desktop background wallpaper 1024x768

Horoscop 03 aprilie – Capricornii primesc un verdict grav Astăzi, Taurii trebuie să fie atenți la informațiile care le ajung la ureche, Leilor le merg afacerile bine iar Scorpionii au de muncă pentru a-și îndeplini visele și dorințele.

Berbec
Ai alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul tău, dar nu poţi îţi controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ţi-e superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critică decât -l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îţi pune beţe în roate şi nu îţi permite faci precum îţi arată celălalt ar fi bine. Preferi i te opui cu orice preţ, decât faci cum spune el ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Taur
Deschide bine ochii şi urechile, pentru azi vin spre ţine informaţii false, care te pot induce în eroare dacă le crezi. Ai în preajma ta oameni care apelează des laminciună, la măşti false, încearcă însele sau creeze o imagine falsă, şi ascund adevărul într-un balon de săpun. Există minciună şi prin omisiune, deci nu-ţi spun tot sau îmbracă realitatea într-o iluzie, anume pentru a ta face pe ţine rătăceşti pe cai lăturalnice. Fii realist, aşa cum eşti de obicei, şi nu crede tot ce auzi, pentru azi eşti ceva mai influenţabil, mai credul, mai impresionabil, şi cei care au interesul te mintă, chiar pot reuşi!

Gemeni
Trebuie strici ce ai construit până în acest moment, pentru a o lua de la capăt. A două oară va merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii tranşante. Sunt momente în viaţă când îţi dai seama nu mergi în direcţia cea bună, dar poţi schimbă macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat până în acel moment. Aşa vei face şi astăzi: închei o etapă, preiei din ea ce îţi mai este de folos, şi apoi dezvolţi din nou totul într-o direcţie complet nouă. Ai încredere ceea ce vei reconstrui după aceea va avea sorţi mai mari de izbândă, atare nu te teme spui gata! Punct şi de la capăt!

Citește și: Horoscop special – ce declarații fac bărbații, în funcție de zodie

Rac
Apare o piedică greu de trecut din cauza cărora multe planuri de astăzi vor stă pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru stai pe loc cu scopul de a mai învaţă ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendinţa de a-l consideră finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe -i înţelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va întâmplă şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieşi din impas.

Leu
Afacerile merg bine, bugetul prinde contur şi ai chiar curajul ţi faci planuri măreţe cu banii tăi. Găseşti clienţi buni pentru ceea ce ai tu de oferit sau nimereşti într-un mediu unde poţi întâlni şi atrage un posibil investitor sau asociat alături de care situaţia ta materială va cunoaşte o ameliorare. Succesul financiar îţi este azi la îndemână, pentru ştii te pui bine în lumina şi ţi scoţi în evidenţă talentele şi calităţile. Ideile tale sunt aducătoare de profit, deci pune-le în aplicare!

Sursă foto: thiswallpaper.com

horoscop - 652x450 170048 ghinion dragoste 150x150Citește și: Horoscop special – greșelile zodiilor în dragoste

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.