Horoscop 3 februarie – Vărsătorii se joacă de-a iubirea!

horoscop - varsator 1024x576

Horoscop 3 februarie – Vărsătorii se joacă de-a iubirea! Se anunță o zi în care Gemenii sunt alături de cineva cu probleme, Scorpionii comunică bine cu cei mai în vârstă iar Capricornii așteaptă o aprobare, un document oficial.

Berbec

A considera mereu dreptatea e numai la tine (chiar dacă şi aici ai dreptate) limitează experienţele pe care le-ai putea acumula din tot ce trăieşti. Mai dai şi în bară uneori, mai faci şi câte o boacănă, deci nu insista fii impecabil şi primeşti doar laude întotdeauna pentru e imposibil.

Renunţă la nevoia de a avea numai tu ultimul cuvânt, de a le da altora peste nas cu replici de genul am ştiut eu sau ţi-am spus eu, nu-i mai judecă tardiv pe alţii, ciaminteşteţi , până ai ajuns la acest nivel de experienţă şi de înţelepciune, ai făcut şi tu suficiente erori. Lasă-i şi pe ei facă, pentru toată lumea învaţă dingreşeli, deci evita ţii predici altora.

Taur

Te apropii mult mai uşor de oamenii care îţi seamănă din cel puţin un punct de vedere: aceeaşi vârstă, aceeaşi profesie, acelaşi mediu social, pentru acesta e punctul comun care facilitează primele discuţii. Aveţi multe de povestit împreună din acelaşi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuală prietenie.

Citește și: Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună

Nici ţie nu-ţi vine a crede descoperi mai sunt şi alţii care gândesc ca tine, au aceleaşi preocupări ca şi tine, preferă facă aceleaşi lucruri, şi simţi nevoia împărtăşeşti cu ei ceea ce va leagă.

Gemeni

Eşti alături de cineva drag care trece prin momente dificile şi te bucuri -i poţi fi de folos la greu. Şi el a făcut ceva similar pentru tine altădată, ca atare oferă-i tot ce poţi pentru a-l vedea din nou zâmbind. E trist, se vede suferă, dar compania ta îi ridică moralul.

Dacă ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tăi, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, în schimb îi faci foarte bine cu o îmbrăţişare sau o mângâiere, un umăr de plâns sau o ureche de ascultat. Susţinerea emoţională contează enorm!

Rac

Aşa cum tu eşti unic în felul tău şi îţi place, de ce nu accepţi faptul şi ceilalţi din jurul tău au stilul lor personal care îi reprezintă. Pune-te în pielea altora şi vezi dacă ţi-ar plăcea te schimbe cineva.

Respectă unicitatea fiecăruia, personalităţile atât de diferite, modul său original de a fi, pentru nici ţie nu ţi-ar plăcea vină cineva şi ţi spună cum – chipurile – ar trebui fii fii perfect. Şi tu eşti bine aşa cum eşti, şi cei care îţi sunt alături sunt perfecţi, atare renunţă la a-i mai judecă, a-i criticaşi, mai ales, a încerca faci din ei altfel de oameni. Adevărata iubire de semeni înseamnă -i accepţi aşa cum sunt.

Sursă foto: zenivers.ro

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - femeie posesiva 150x150Citeste si: Horoscop special – femei de care bărbații fug imediat

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.