Horoscop 3 ianuarie – Gemeni, nu refuzați o invitați la cafea!

horoscop - gemeni 1024x576

Horoscop 3 ianuarie – Gemeni, nu refuzați o invitați la cafea! Un început de an în care Leii au norocul de a avea alături fix persoana potrivită.

Berbec

După ce ai tergiversat la nesfârşit o situaţie pentru nu ştiai ce e de făcut, dintr-o dată aceeaşi situaţie parcă intră pe repede înainte. Eşti prins într-un ritm infernal de evoluţie, de parcă toate se petrec concomitent şi tu singur trebuie le gestionezi pe toate cu atenţie.

Culmea e îţi place viteză această, pentru nu-ţi convin proiectele care trenează luni de zile, atare o soluţie atât de bruscă precum cea de azi nu face decât te bucure. E excelent descoperi ce bine se aşează, dintr-o lovitură, mai multe aspecte în acelaşi timp. Ţi se citeşte pe chip starea de bine.

Taur

Eşti copleşit de o stare emoţională copleşitoare, care îţi consumă toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macină, o frică pe care nu o poţi controla, deşilatura raţională din ţine îţi spune nu are nici un rost această furtună de gânduri şi emoţii.

un efort lupţi împotriva stimulilor negativi din jur, caută un procedeu de relaxare, prin care te eliberezi de aceste greutăţi care te trag înapoi, pentru ele nu merită absolut deloc atenţia pe care le-o acorzi. Numai tu poţi găsi ieşirea din această zona emoţională apăsătoare care nici măcar nu te reprezintă. Unde e optimismul tău caracteristic?

Citește și: Horoscop special – de ce le este frică zodiilor?

Gemeni

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar şi pe moment eşti tentat refuzi, dar gândeştete mai bine înainte. Profită de orice prilej de socializare, pentru fiecare om cu care intri în contact are ceva ţi transmită.

Părerile venite de le ceilalţi sunt complet diferite de ale tale, deci poţi află o mulţime de lucruri noi, potrivite din cu totul altă perspectiva decât priveşti tu. Chiar ai nevoie de această ieşire din cotidian, departe de nemulţumirile de acasă, pentru doarintr-un alt mediu îţi încarci tu cel mai bine bateriile.

Rac

Ia taurul de coarne şi ce trebuie făcut, pentru situaţia în care te afli are nevoie de o intervenţie promptă, care se bazează pe norme şi legi clare. Nu poţi face nimic la voia întâmplării, ci doar ce e mai corect din toate punctele de vedere.

Apelează la toate resursele care au la baza respectarea adevărului, cinstea, sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, deci tot ce e mai corect pentru ţine, pentru nu mai poţi tolera o minciună sau o nedreptate! E momentul faci lumina, spui lucrurilor pe nume, şi, chiar dacă unele gesturi dor, recunoşti adevărul aşa cum e şi -l faci cunoscut şi altora.

Sursă foto: wallpapercave.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - mercurretrograd 150x150Citeste si: Mercur retrograd – șansa la maturizare!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.