Horoscop 30 aprilie 2018 – Săgetătorii, călătorie extenuantă!

horoscop - nature 3227798 960 720

Horoscop 30 aprilie 2018 – Săgetătorii, călătorie extenuantă! Astăzi, aud bârfe scandaloase despre cineva cunoscut, Scorpionii se ocupă de problemele sentimentale ale cuiva drag iar Peștii au parte de o zi plină de iubire alături de partenerul lor.

Berbec
Un contract oficial îți va da azi destul de multe bătăi de cap. E vorba de ceva important, pe care tu nu îl înțelegi prea bine. Apelează la cineva care se pricepe și care îți poate clarifica eventualele îndoieli, deoarece e extrem de important să înțelegi extrem de bine lucrurile în care te amesteci. Altfel, totul se poate dovedi periculos.

Taur
Una dintre cunoștințele tale se comportă azi de parcă ar fi supărată pe tine. Numai energii negative reverberează din partea ei, ceea ce poate ajunge să te cam dea peste cap. Ai grijă însă să nu insiști să afli care e problema ei, deoarece nu vei face decât să agravezi situația. Cel mai probabil, nu e supărată pe tine, dar va deveni dacă nu te oprești la timp.

Gemeni
Auzi o bârfă scandaloasă despre unul dintre prietenii tăi, care poate implica și niște bani. Nu crede tot ceea ce afli, deoarece nu e adevărul, cât rezultatul unei intenții malefice din partea celui care a propagat veștile. Mai bine sună-ți prietenul și află cum stau lucrurile din gura sa.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care înșeală în luna mai!

Rac
Azi te trezești în centrul atenției! Toți oamenii par să își dorească ceva de la tine: un sfat, o impresie, o poveste, o opinie. Nu ești prea încântată de această postură, deoarece în mod normal tu ești o fire rezervată, ceea ce nu înseamnă că nu te vei descurca de minune. Ai un farmec personal magnetic, care poate atrage toți oamenii spre tine, dacă îți dorești și tu asta.

Leu
Te hotărăști să urmezi un curs al unei pseudo-științe azi, ceva ce ți se pare fascinant. Poate fi vorba despre astrologie, numerologie sau alchimie. La început nu înțelegi nimic, ceea ce ți se poate părea descurajator. Nu renunța, deoarece știi foarte bine că ai capacitatea mentală de a pricepe tot ceea ce ți se explică. Nici măcar nu trebuie să crezi, te vei distra asimilând informații noi.

Fecioară
Una dintre cunoștințele tale e într-o stare de spirit atât de proastă, încât începi să te întrebi dacă mai e de fapt aceeași persoană pe care tu o cunoști prea bine. Vei petrece mult timp întorcând problema pe toate părțile și încercând să îi găsești o rezolvare. Nu te dovedi prea insistentă, doar spune-i că ești acolo pentru ea, la nevoie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - piercing 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și piercingurile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.