Horoscop 30 august 2018 – Pești, atenție la relația de iubire!

horoscop - board 1820678 1280 1024x682

Horoscop 30 august 2018 – Pești, atenție la relația de iubire! Astăzi, Berbecii descoperă pe lângă ei un posibil viitor partener de viață, Fecioarele ar face bine să învețe și să ierte iar Săgetătorii întorc toți ochii cu un outfit de senzație.

Berbec
Azi te simți singură, complet lipsită de iubire, dar acest lucru poate fi de fapt unul pozitiv, după părerea astrelor. Începi să te uiți cu alți ochi la cei din jurul tău și descoperi că un bărbat pe care altfel l-ai fi trecut cu vederea e de fapt extrem de interesant. Ești împinsă de la spate de sentimentele tale și astfel ajungi mai aproape de relația ideală.

Taur
În mod normal, suntem încurajați să acceptăm compromisurile, deoarece acestea ne ajută să ne integrăm mai ușor în societate. Cu toate acestea, azi astrele te sfătuiesc să nu cumva să apelezi la această metodă. Dimpotrivă, trebuie să te ții ferm de principiile tale și să nu lași pe nimeni să te facă să te abați de la ele. Vei regreta altfel.

Citește și: Horoscop special – femeia din zodiac plină de calități!

Gemeni
Ceri azi ajutor unui prieten apropiat, dar descoperi că acesta dispare înainte de a-ți fi de ajutor. Încerci să găsești explicații pentru comportamentul său, dar în realitate nu există niciuna. Te-a trădat și nu ți-a fost alături la nevoie, motive mai mult decât suficiente pentru a nu te mai încrede niciodată în el.

Rac
Azi te trezești cu fața la cearșaf și vei avea o atitudine iritabilă, certăreață, pe tot parcursul zilei. Partea bună e că realizezi singură că nu e o zi bună pentru tine și, prin urmare, eviți să vorbești cu cei din jur și preferi să te retragi singură undeva. Ziua va trece fără inconveniente majore, deși nu în cel mai plăcut mod.

Leu
Afli azi că ți s-a încredințat un proiect destul de important. Pentru a te achita așa cum trebuie de el, este necesar să vorbești cu o persoană greu de convins și să apelezi la toată capacitatea de negociator de care dispui. Dar astrele au încredere în potențialul tău și sunt convinse că, oricât de greu ar părea, te vei descurca de minune!

Fecioară
Este momentul să ierți și să uiți. Dacă cineva ți-a greșit profund, azi este timpul să treci peste aceste probleme și să îi mai dai o șansă. Spune sincer: tu nu ai avut niciodată parte de clemența celor din jur? În loc să stai supărată și să pierzi o potențială relație, mai bine dovedește-te generoasă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - sky 2601156 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care se îndrăgostesc de cei interziși lor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.