Horoscop 30 decembrie – Taurii se apucă de sport!

horoscop - Ingerii natali ai zodiei Taur 3 1024x804

Horoscop 30 decembrie – Taurii se apucă de sport! Se anunță o zi în care Capricornii sunt prinși în lupta dintre inimă și minte, iar Peștii sunt foarte ușor înțeleși.

Berbec
Poate nu întotdeauna prietenii sau familia sunt şi cei care te înţeleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecăţi nedrepte. Undeva, poate au şi ei dreptate, dar cel mai mult te doare nu vor ţi cunoască sufletul în profunzime, ci se opresc la ce se vede la suprafaţă.

Nu pretinde mai mult nici măcar de la cei care spun te iubesc, pentru fiecare, în fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depăşeştimai bine orice impas doar prin propria ta voinţă, deci nu aştepta miracole de la cei din jur, pentru nu ei sunt sursă fericirii tale. Tot ce vrei vine doar din ţine, deci nu-ţi oglindi visele în ceilalţi, nu ai parte de decepţii. Tu le poţi împlini, nu ei!

Citește și: Horoscop special – care zodie îți este cel mai bun prieten?

Taur
Ceea ce te preocupă acum cel mai mult e sănătatea ta fizică. E momentul iei decizii care sună înălţător şi care te entuziasmează la maximum, şi îţi iei angajamentul te apuci de un sport, ţi iei abonament la sala, te ţii de un regim care ar face bine organismului tău.

Nu numai faci promisiuni măreţe, dar te şi înarmezi cu o imensă voinţă. Spune-ţi cu fermitate pot şi ai vezi promisiunea făcută acum are toate şansele dea roade! Ţinete de decizia pe care o iei astăzi, stabileşteţi un program foarte strict prin care ajungi acolo unde visezi şi nu te abate! Chiar poţi!

Gemeni
Dacă nu ai găsit încă o cale de exprimare a propriei creativităţi şi care îţi aducă şi satisfacţie, caut-o astăzi şi mai atent. Ai putea primi azi o idee excelenţă care, dacă va fipusă în practică urgent, s-ar putea genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numeşti fericire.

Dacă eşti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl practici, caută arăţi lumii produsul creaţiei tale, ceea ce iese din mâinile sau din mintea ta, pentru reacţiile venite de la ceilalţi s-ar putea te stimuleze practici mai intens această artă de acum înainte. Nu te teme nici de păreri, nici de critici, nici de judecaţi de valoare: dacă tu eşti fericit când faci asta, satisfacţia ta contează cel mai mult!

Rac
Uneori, din nimic tot iese ceva, aşa cum simţi şi tu astăzi. Deşi la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nici ţie nu-ţi vine a crede cum încep apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert.

E o dovadă bună , dacă vrei iei decizii înţelepte, e bine iei mai întâi o pauză, ţi goleşti mintea de alte gânduri, si când observi în mintea ta e linişte, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi şi scânteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc şi nu te mai gândi la nimic. E momentul tău de debarasare de orice balast şi, pe un teren complet gol, e şi normal încolţească alte lucruri bune.

Sursă foto: zenivers.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - oferta revelion 2014 salon evenimente 150x150Citeste si: Horoscop special – cum petrec zodiile Revelionul!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.