Horoscop 30 ianuarie – Capricorni, grijă la ce acte semnați!

horoscop - Capricorn Wallpapers HD 1080p 800x450

Horoscop 30 ianuarie – Capricorni, grijă la ce acte semnați! Se anunță o zi dificilă pentru Scorpioni, care vor fi ținta atacurilor celorlalți. Fecioarele, deși așteaptă asta, nu primesc aplauze pentru faptele lor.

Berbec

Munceşti cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care comentează acid eforturile tale. E ca şi cum ai da doar peste clienţi cârcotaşi care caută nod în papură, peste şefi pe care nu-i poţi mulţumi nici dacă teai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu în braţe şi resping toate opiniile tale ca şi cum ar fi imposibil de pus în aplicare.

Vezi-ţi mai departe de activitatea începută fără pui la suflet răutăţile sau criticile care vor sosi din toate părţile, pentru rezultatele finale vor vorbi de lasine şi îi vor convinge chiar şi pe cei mai negativisti.

Citește și: Horoscop special – cum va fi la prima întâlnire în funcție de zodie!

Taur

un efort duci azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine te eliberezi odată de sarcină! Eşti înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun.

Ai mereu senzaţia se putea şi altfel, se mai poate schimbă ceva chiar în ultimul moment, dar nu insistă duci mai departe acest plan, de vreme ce eşti pe ultimasută de metri. Adunăţi forţele şi pune punct aici, de mâine te poţi gândi la altceva.

Gemeni

Nu te grăbi, mergi lent către scopurile tale, pentru mai ai încă de mers până acolo unde ţiai propus. Primeşti suficiente garanţii eşti pe drumul cel bun şi merită  continui, oricât va mai dura până ajungi acolo unde visezi.

Dacă mai atragi de partea ta şi alte persoane cu interese similare şi v-aţi uni forţele în acelaşi sens, roadele ar fi excelente. Ai răbdare, pentru vei fi mai mult decât mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capăt, doar mai ai încă de muncit până acolo!

Rac

E o plăcere intri în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Chiar dacă discuţiile nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, vei vedea ai ceva de aflat chiar şi din cele mai banale conversaţii.

Un fleac afli, un detaliu minor, şi, într-o zi, exact acela va conta cel mai mult în rezolvarea unei probleme încâlcite, deci nu respinge discuţiile care par nesemnificative. Pe oriunde treci, chiar şi prin cele mai plictisitoare locuri, tot vei întâlni pe cineva cu care ai ceva în comun şi cu care ai un schimb util de idei..

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - horoscop 1 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și băutura

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.