Horoscop 30 iulie 2018 – Capricornii, reușită excepională la muncă!

horoscop - office 1209640 1280 1024x683

Horoscop 30 iulie 2018 – Capricornii, reușită excepională la muncă! Astăzi, Berbecii riscă se apropie mai mult decât trebuie de o persoană total nepotrivită, Balanțele nu au nici un chef de muncă iar Gemenii reușesc în tot ce își propun.

Berbec
Ai grijă cu cine vorbeşti azi şi pe cine farmeci, deoarece astrele sunt de părere că te vei apropia extrem de tare de o persoană de care nu trebuie. Deşi tu nu simţi nimic pentru omul în cauză, ci doar vrei să te distrezi, se pare că acesta va face o mică obsesie pentru tine. Dacă nu vrei să ajungă să te urmărească disperat, ţine-te departe!

Taur
Vrei neapărat să atragi atenţia şefului tău azi, deoarece ai nevoie de aprobarea lui, iar astrele consideră că o vei face, dar nu neapărat într-un sens pozitiv. În loc să îl farmeci cu capabilităţile tale profesionale, e extrem de probabil să îi atragi mai degrabă atenţia cu fizicul tău. Dacă nu doreşti să intri într-o situaţie delicată, fii rezervată în modul în care vorbeşti cu el.

Gemeni
Se pare că azi ai şanse imense de a reuşi tot ce îţi propui, chiar şi cele mai nebuneşti vise, dar doar dacă vei şti cum să îţi conservi energia. Dacă vei da dovadă de abilităţi de organizare a timpului, nimic şi nimeni nu te poate împiedica din drumul tău către succes. Se anunţă o perioadă foarte bună!

Citește și: Horoscop special – am intrat în zodia Leu. Ce ne aduce ea?

Rac
Dacă vrei să faci un cadou unuia dintre părinţii tăi, azi e cel mai bun moment. Însă, în loc să îţi munceşti mintea gândindu-te ce fel de obiect să cumperi, mai bine ai realiza că cel mai bun dar pe care îl poţi face este să le oferi timpul tău. Petrece cu ei o zi de neuitat şi vei vedea că vor fi de o mie de ori mai bucuroşi.

Leu
Se pare că azi eşti în plin proces de selecţie a unui partener! Poate fi vorba despre unul sentimental sau de unul de afaceri, cert e că eşti implicată în misiunea de a-l găsi. Ai grijă, deoarece astrele sunt de părere că tinzi să fii prea pretenţioasă şi, astfel, vei fi extrem de departe de a avea succes: chiar trebuie să bifeze atât de multe condiţii?

Fecioară
Azi eşti extrem de implicată în viaţa şi în reuşitele unui membru mai tânăr al familiei tale. Dacă nu ai copii, cel mai probabil e vorba despre un nepot sau de un frate mai mic. Vei avea un rol important în alegerea profesiei sau a unei căi în viaţă a respectivei persoane, iar aceasta va avea motive să îţi mulţumească toată viaţa!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - balloon 1046658 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.