Horoscop 30 iunie – Vărsătorilor li se schimbă norocul

horoscop - noroc

Horoscop 30 iunie – Vărsătorilor li se schimbă norocul. Astăzi, Racii nu primesc feedback bun legat de planurile lor, cariera Leilor depinde de o decizie pe care o vor lua azi iar Peștii intră în competiție cu rivali puternici.

Berbec 

Eşti cam superficial şi ai impresia că, dacă ai mai multe variante la dispoziţie, te poţi juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă ai mai multe opţiuni, nu înseamnă că poţiface ce vrei, ci trebuie să le cântăreşti foarte atent ca să o alegi pe cea mai bună. Dacă porneşti într-o direcţie cu gândul că, dacă nu iese, vei porni imediat spre cealaltă, te înşeli,pentru că, odată aleasă,ceea va fi soluţia finală, ca atare analizează argumentele pro şi contra şi fă o alegere în deplină cunoştinţă de cauză. Nu vei avea a două şansă!

Taur 

Faci tot posibilul ca să îți îndeplinești azi obiectivele și pur și simplu nu mai ții cont de nimic: că e cald afară, că mănânci pe fugă sau că ești stresată. Presiunea la care te supui e ridicată și nu îţi va face deloc bine: ar fi de preferat să te relaxezi, pentru că nu vei ajunge nicăieri așa.

Te simţi bine în monotonia acestei zile şi preferi  te ocupi de lucruri banale pe care le ştii pe din afarăTrebuia  vină şi o astfel de zi, pentru  nu întotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar şi rutina poate fi plăcută, pentru  în tihna casei tale sau în banalul cotidian te poţi gândi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altădatăScapi de o serie de sarcini şi te simţi eliberat de griji, astfel caîn câteva zile,  te poţi apleca şi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Rac 

Nu primeşti reacţii pozitive ori de câte ori vorbeşti despre planurile tale, ba dimpotrivă, unii, mai critici din fire, încep  comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenţa negativ cu atitudinea lor pesimistăDacă tu crezi  marile planuri sunt posibile câtă vreme depind numai de ambiţia ta, nu are rost  pleci urechea la comentariile lor maliţioase. Unii nu ştiu altceva decât -i dezarmeze pe cei care au curaj  viseze, ca atare continuă ţi clădeşti propriile vise, fărăte lăsa oprit din elan de invidii ieftine. Tu ştii mai bine ce-ţi doreşti şi ce poţi face!

Leu 

Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare nu te grăbi  dai un răspuns la primul impuls. Mai gândeştetemai informeazătemai studiază, pentru  e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect importantAscultă sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta şi pentru a-ţideschide o caleMerită  porneşti în direcţia pe care ţi-o arată, pentru  el vorbeşte dintr-o experienţă deja verificatăCa  ajungi şi tu la concluziile pe careel ţi le  acum de-a gataai consuma energie şi timp, or, aşaai numai de câştigat.

Photo via Visualhunt.com
Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - rihannajamal 150x150Citește și: Rihanna are iubit nou. Povestea de dragoste de la Ibiza

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.