Horoscop 30 mai – Vărsătorii, la un pas să clacheze de oboseală

horoscop - man person car driver

Horoscop 30 mai – Vărsătorii, la un pas să clacheze de oboseală Astăzi, Taurii fac un pas major înainte în povestea lor de dragoste, Fecioarele nu sunt foarte cooperante astăzi iar Scorpionii nu se înțeleg deloc cu cei mai în vârstă.

Berbec

Felul în care ți se adresează unii este nedrept, pentru că te critică, te judecă, te atacă agresiv cu vorbe dure, pe care e și normal să le pui la inima şi să suferi. Gândeşte-te că relaţia cu aceşti oameni este sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a-ţi atinge marile scopuri, deoarece drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri ci şi de dispute, controverse, dușmănii şi hopuri. Ei sunt proba ta majoră de încercare, dar de care poţi trece cu brio!

Citește și: Horoscop special – zodia care adoră să fie amantă

Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungi la un răspuns clar prin care ştii exact dacă poţi avea încredere în partener. Ajungi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea te gândeşti la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care te arăţi dispus să va creaţi un drum comun împreună.

Gemeni

Eşti obligat să reacţionezi rapid în situaţii urgenţe. Nu ai timp nici să analizezi situaţia, nici să stai să te gândeşti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe fază şi nu pierde vremea meditând. Dacă nu eşti suficient de spontan, altul va fi mai iute decât tine şi va obţine ceea ce ţi se oferă acum cu un mic efort de voinţă. Orice competiţie cu tentă intelectuală te poate avea printre învingători, pentru că îţi merge mintea brici şi găseşti imediat răspunsurile sau soluţiile cele mai bune.

Rac

Ai relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Ai parte de o atmosfera paşnică, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu șansa ca totul să revină la normal după o perioada mai dificilă. Îţi dai seama că ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, şi încerci să te bucuri de prezenţa celor din jur, fără a pretinde imposibilul de la oameni. Stai cât mai mult în acest anturaj ca să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă.

Photo via Visual hunt

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - venus 150x150Citește și: Horoscop special – Venus natal și rolul său când vrei un soț bun

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.