Horoscop 30 martie 2018 – Vărsătorii, veselie molipsitoare!

horoscop - youth 570881 960 720

Horoscop 30 martie 2018 – Vărsătorii, veselie molipsitoare! Astăzi, pentru Tauri totul merge ceas, perfect chiar, Peștii au parte de o stare de visare, plină de personaje magice iar Săgetătorii sunt entuziasmați de viața lor sentimentală.

Berbec
Azi vizitezi prieteni vechi alături de iubitul tău și afli că aceștia au planuri de a se căsători în curând. Acest lucru îi va da iubitului tău idei așa că nu fi uimită dacă hotărăște dintr-odată că este cazul să te ceară și el. Nu ar strica să fii pregătită!

Taur
Toate lucrurile par să meargă așa cum trebuie acum în viața ta! Totul se așează în ordinea perfectă și ești parcă uimită de faptul că lucrurile au evoluat atât de bine. Nu îți mai pierde timpul îngrijorându-te și gândindu-te la ce e mai rău: viața chiar poate fi ideală.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna aprilie 2018

Gemeni
Azi ai alege orice îți poate extinde orizonturile! Te gândești cu destul de multă seriozitate la faptul că poți deveni ceea ce îți dorești, așa că investești în călătorii sau în cursuri care să te ajute să te dezvolți. Romantismul și copiii apar la rândul lor în ordinea priorităților: tu vei decide cum.

Rac
Dacă ți se prezintă azi oportunitatea de a lucra singură de acasă, astrele sunt de părere că ar trebui să o faci! Astfel te vei bucura de o libertate mai mare, vei fi mai fericită și vei avea și ocazia de a petrece timp alături de animalele tale de companie sau de persoanele la care ții. Așa că nu cumva să spui nu!

Leu
Un eveniment social din grupul tău de prieteni, de la muncă sau chiar din cartier se va dovedi extrem de benefic pentru tine azi! Sunt șanse ridicate să întâlnești oameni care îți vor deveni amici la cataramă sau chiar un potențial interes amoros. Cel mai bine e să mergi cu inima deschisă, fiindcă te așteaptă numai lucruri bune!

Fecioară
Un proiect la care lucrezi azi va necesita mult mai multă preocupare, atenție sau talent decât ești tu capabilă sau doritoare să îi oferi. Nu pleca de la ideea că ești cea mai bună și că nimeni nu se va putea descurca la fel de bine ca tine, deoarece astrele nu consideră că e cazul. Azi trebuie să te concentrezi!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - paper 3190198 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna aprilie 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.