Horoscop 30 octombrie – Berbecii, urmăriți de cineva care le vrea răul!

horoscop - aries oil on canvas painting zodia berbecului pictura ulei pe panza 1024x757

Horoscop 30 octombrie – Berbecii, urmăriți de cineva care le vrea răul! Astăzi, Taurii dau dovadă de o generozitate ieșită din comun, Fecioarele trec printr-o experiență neplăcută la începutul zilei iar Capricornii dau peste multe oportunități.

Berbec
Ai grijă azi, fiindcă e cineva care îți vrea răul. Nu e neapărat vorba de ceva periculos, cât mai degrabă de intenția de a profita de pe urma ta. E cu atât mai important să fii atentă deoarece, deși capcana în care poți să cazi nu e atât de riscantă, efectele ei se vor resimți multă vreme de acum încolo.

Taur
Vrei să ajuți azi pe cineva și chiar dai dovadă de o generozitate care e ieșită din comun. Cu toate acestea, gestul tău e perceput mai degrabă ca pe o încercare de a părea superioară și ca pe o dovadă de aroganță. Mai bine ai renunța la idee, pentru că va ieși mai mult rău decât bine din ea.

Citește și: Horoscop special – Femeia Fecioară, înger și demon în viața ta!

Gemeni
Cum ajungi azi să ai parte de succes, cum ești obligată să renunți la el. E ceva ce se va întâmpla pe tot parcursul zilei: ești aproape să obții ceea ce vrei, iar apoi descoperi că ești mai departe de reuşită decât ai fi crezut posibill. Așa cum te așteptai, acest lucru se va dovedi dureros.

Rac
Ca să ai parte de o zi cu adevărat armonioasă, va trebui ca azi să înveți să te prefaci. Știm că ești sinceră și urăști să porți măști, dar este exact atitudinea care îți e recomandată azi. Nu îți cer astrele să minți, doar să fii diplomată și să nu spui mereu ce ai pe suflet.

Leu
Dacă ai putea să excluzi o persoană din viața ta azi, ai putea spune că ești pe cale să trăiești o zi perfectă. Partea proastă este că nu poți să faci asta: ești nevoită să stai cu acel om pe care nu îl suporți sau a cărui atitudine te deranjează. Nu e exclus să fii nici geloasă sau invidioasă la adresa sa.

Fecioară
Azi nehotărârea îți va strica ziua, din păcate! Treci printr-o experiență neplăcută la începutul zilei, ceea ce te determină să fii mult prea precaută. Nu vei vrea să faci nicio mișcare decisă și te vei gândi de zece ori înainte de a lua și cele mai mici hotărâri, ceea ce se dovedește extrem de deranjant.

Sursă foto: desenepicturi.files.wordpress.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - scorpio 150x150Citește și: Horoscop special – totul despre femeia Scorpion!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.