Horoscop 31 august 2018 – Gemeni, achiziție importantă financiar!

horoscop - credit card 1080074 1280 1024x768

Horoscop 31 august 2018 – Gemeni, achiziție importantă financiar! Astăzi, Taurii riscă să comită o greșeală foarte mare și să se ia la ceartă cu cine nu trebuie, Balanțele încep să se îndoiască de sentimentele pe care credeau că le au pentru cineva iar Capricornii vor fi babysitteri azi.

Berbec
Ai foarte mult succes în sfera afacerilor azi, acolo unde intuiția îți funcționează perfect, așa că ai șanse să închei un business de mare succes. Inteligența te ajută și ea, prin urmare, vei fi azi stăpâna tuturor jocurilor. Sperăm să ai și parte de provocări pe măsură, mai ales că este vorba despre o zi de vineri.

Taur
Fii foarte atentă cu cine te iei azi la ceartă, deoarece cineva apropiat încearcă să te scoată din sărite pentru a te determina să comiți o greșeală destul de gravă. Această persoană își dorește să îți ruineze reputația profesională și nu se va opri până ce nu va reuși acest lucru. Fii foarte atentă!

Citește și: Horoscop special – zodii care se îndrăgostesc de cei interziși lor!

Gemeni
Faci azi o achiziție destul de importantă din punct de vedere financiar. Deși la început ești mândră de ceea ce ai cumpărat, odată ce ajungi acasă realizezi că obiectul respectiv nu îți trebuie câtuși de puțin. Te panichezi și înțelegi că ai comis o greșeală extrem de gravă și că ți-ai ruinat economiile. Întreabă dacă nu cumva poți returna respectivul produs.

Rac
Ziua de vineri va fi extrem de plăcută pentru tine. Chiar și la muncă reușești să te distrezi, o premieră în ultima perioadă. Spre seară te vei întâlni cu prietenii și va continua același climat plăcut, amuzant, în care te simți de parcă ai fi întinerit cu 10 ani. Îți vei aminti întotdeauna cu plăcere această zi.

Leu
La cât noroc ai azi din punct de vedere amoros, aproape că ne pare rău dacă te afli într-o relație. Întâlnești un tip care e extrem de chipeș și care trezește în tine o atracție puternică. Se pare că și el e la fel de aprins după tine, și tot ce ar putea sta în calea voastră este o legătură deja oficială.

Fecioară
Un discurs sau o poveste pe care ți-o spune unul dintre colegii tăi de muncă trezește azi sentimente puternice în tine. Realizezi că ești pe punctul de a comite o greșeală în viața ta personală, renunțând prea repede la ceva important. Așa că, de teamă să nu ajungi în situația sa dificilă, dai fuga acasă și îi reamintești iubitului cât ții la el. E cea mai bună decizie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - couple 260899 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.