Horoscop 31 august – Balanțele, sub zodia spontaneității!

horoscop - libra star zodiac 1024x775 1024x775

Horoscop 31 august – Balanțele, sub zodia spontaneității! Astăzi, Taurii sunt obosiți, Fecioarelor le ies toate combinațiile iar Capricornii se simt independenți azi, lucru care le convine de minune.

Berbec
În sfârșit, se pare că funcționează ceva bine și în viața ta sentimentală. După ceva vreme în care ai avut parcă parte numai de necazuri, azi reușești să descoperi armonia în cuplu. Te simți de parcă ți-ai fi revenit după o lungă perioadă de tristețe! Demult nu ai mai fost atât de fericită.

Taur
Azi ești obosită, ceea ce nu înseamnă că ar trebui să stai și să lâncezești în pat! Ridică-te, vei reuși până la urmă să îți recapeți nivelurile de energie, trebuie doar să bei o cafea sau un suc de fructe. Deși pare greu de crezut, vei îndeplini foarte multe lucruri azi.

Gemeni
Dacă ai impresia că lucrurile nu merg bine azi, acest lucru se întâmplă din cauza faptului că te concentrezi foarte tare pe ceva ce nu ai nici cea mai mică șansă să obții. Nu degeaba simți că lucrul respectiv îți alunecă printre degete, explicația este că nu e pentru tine. Acceptă acest lucru!

Rac
Atât de complimentată ești azi și atât de mult vei simți că ești o regină, încât mai că te aștepți ca lumea să se plece în fața ta. Lucrurile merg perfect pentru tine; e suficient să atingi ceva pentru ca lucrul respectiv să se transforme în aur. Îmbracă-te cât se poate de regesc, în ton cu dispoziția ta.

Leu
Din păcate, ultima zi de vară e plină de frustrare pentru tine! Reînvii o veche dispută, doar cu scopul de a dovedi că tu ești cea care are dreptate. Chiar crezi că merită să treci prin nervi și să te umpli de sentimente nu prea plăcute, doar ca să le arăți tuturor că tu ești cea mai tare?

Fecioară
Ai așa o mână norocoasă azi, încât nu ar trebui să te sfiești nici măcar să joci la loto, atât de bine îți merg toate. Se pare că te simți atât de fantastic încât nici măcar nu observi că aproape curge cu magie în jurul tău. Ia doar câteva clipe de pauză de la succes ca să te bucuri de ceea ce se întâmplă.

Sursă foto: lovinglightastrologer.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - trifoi cu patru foi frumos poza 71086000 150x150Citește și: Horoscop special – zilele norocoase ale zodiilor în septembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.