Horoscop 31 ianuarie – Peștii sunt influențați de problemele altora!

horoscop - Pisces Wallpapers 5 1024x768

Horoscop 31 ianuarie – Peștii sunt influențați de problemele altora! Peștii nu sunt în apele lor, Leii sunt extrem de joviali în timp ce Berbecii nu vor să mai ajute pe cei ce nu își exprimă recunoștința.

Berbec

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu ştie să-şi arate recunoştinţa pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape. Ai făcut-o de atâtea ori şi nu l-ai mulţumit niciodată şi nici măcar nu a ştiut să aprecieze ce au făcut alţii pentru el, că atare azi nu mai vrei să participi.

De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale şi refuzi cât poţi de elegant, căutând scuze. Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu ştiu decât să profite de bunăvoinţa ta!

Citește și: Zodii de super femei

Taur

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferenţă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă.

Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

Gemeni

Ai alături de ţine o persoană care te încurajează, îţi dă încredere în tine însuţi, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten! Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine.

Ţi le împărtăşeşte cu bucurie şi cu atât mai mare e satisfacţia sa de a-ţi fi de ajutor cu cât vede că tu chiar îi urmezi sfaturile şi îndrumările. De aici se poate lega o relaţie de succes, din care ai multe de învăţat.

Rac

Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful.

Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai aduna alături de ţine mai multe persoane cu acelaşi of, dorind să militaţi împreună pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt şanse să obţii victoria, că atare mai redu tonul, cât de cât.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - dragoste articol 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în februarie 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.