Horoscop 31 iulie 2018 – Scorpionii vor neapărat o schimbare!

horoscop - beach 1530881 1280 1024x640

Horoscop 31 iulie 2018 – Scorpionii vor neapărat o schimbare! Astăzi, Gemenii caută susținere pentru un demers al lor, Leii riscă un conflict destul de puternic cu rudele partenerului iar Capricornii îți văd postul de la muncă amenințat.

Berbec
Astăzi ai o zi foarte încărcată la serviciu. Nici nu termini bine un proiect, că apare altul nou, iar șeful nu mai conteneşte cu laudele la adresa ta. Astrele te sfătuiesc totuși să o iei mai ușor cu munca, deoarece rişti să ajungi atât de obosită, încât să nu mai fii în stare de nimic altceva.

Taur
Cineva îți face un compliment care te impresionează profund astăzi și cu care te lauzi apoi în fața tuturor. Însă ai mare grijă, deoarece acest fapt are și o parte negativă: riști să începi să ai o părere prea bună despre tine și să nu mai asculți de cei din jur. Și mai grav este că una dintre cunoștințele tale îți dă un sfat înțelept pe care tinzi să îl ignori pentru că te consideri superioară lui.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2018!

Gemeni
Astăzi ești foarte concentrată deoarece trebuie să porți un dialog pentru a convinge pe cineva să te susțină într-un anumit demers. Din păcate, atitudinea acestui om este una superioară și va refuza cu încăpățânare să te ajute în vreun fel. Nu te panica prea tare, pentru că se pare că ai toate resursele interne pentru a reuși pe cont propriu.

Rac
Fii foarte atentă astăzi pentru că ai tendința de a avea o atitudine superioară față de partenerul tău de viață. Nu îl dădăci și nu încerca să îți impui propria părere asupra lui, ci realizează că e o persoană independentă, capabil să își ia singur deciziile. Dacă vei continua cu comportamentul tău înțepat, e foarte probabil ca între voi să se declanșeze o ceartă de proporții.

Leu
Astăzi riști să ai o altercație destul de gravă cu una dintre rudele partenerului tău de viață. Chiar dacă în față vei fi de acord cu spusele persoanei respective, în realitate ești într-un dezacord complet. Vei rămâne cu un ghimpe în suflet împotriva acestui om, iar de acum încolo sunt șanse să îți schimbi părerea și despre iubitul tău.

Fecioară
E posibil ca azi să simţi o atracţie incendiară faţă de o persoană care îţi este interzisă! Fă tot posibilul pentru a o stinge şi nici nu te gândi să îi dai curs, deoarece vei avea de suferit intens de pe urma sa! Nu există nicio şansă de fericire care să decurgă de aici, nici măcar una măruntă!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - credit card 1583534 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna august 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.