Horoscop 31 iulie – Peștii, agresivi cu cine nu trebuie

horoscop - tiger 500118 960 720

Horoscop 31 iulie – Peștii, agresivi cu cine nu trebuie. Astăzi, Berbecii au parte numai de oameni nervoși în jurul lor, Fecioarele descoperă că au alături oameni la fel ca ele iar Balanțele transformă în aur tot ce ating.

Berbec
Cum se face că peste tot dai numai de oameni nervoşi, agitaţi, recalcitranţi, care îşi eliberează nervii exact pe tine? Nu poţi discuta cu astfel de persoane, pentru că apelează de fiecare dată la ton ridicat, la replici severe, la critici şi acuzaţii nefondate, ce tensionează inutil atmosfera. Evită să stai în compania lor, pentru că ori îţi strică ţie toată buna dispoziţie, ori te molipsesc şi pe tine de aceeaşi manieră de comunicare: nepoliticoasă, răutăcioasă, certăreaţă, or tu nu eşti aşa de obicei.

Taur
Recunoaşte că nu eşti încă pe deplin matur din punct de vedere afectiv, că fiecare nouă lecţie de viaţă legată de iubire, devotament, dăruire mai pune o cărămidă la cel care devii. Toată viaţa e o continuă şcoală şi intri mereu la alte şi alte cursuri, dar ceea ce ţi se predă azi ţine de suflet, de ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai sentimentul că ţi se pregăteşte ceva, se coace ceva şi tu nu poţi face altceva decât să aştepţi să culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie să stai pasiv să se coacă fructele în copac, ci să întreţii recolta, să uzi copacii, să îngrijeşti planta. Roadele sunt pentru tine, dar munca de îngrijire a grădinii te priveşte!

Citește și: Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii

Gemeni
Parcă în interiorul tău s-ar afla un ceas care merge exact în ritmul de care ai tu nevoie în acest moment. Dacă te grăbeşti, parcă timpul se dilată şi îţi ajung perfect orele pe care le ai la dispoziţie. Dacă ai timp berechet, reuşeşti să te organizezi în aşa fel încât să fii eficient şi să nu risipeşti orele degeaba. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine se sincronizează toate, parcă fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore şi minute, încât toate se întâmplă la momentul cel mai potrivit. Dacă ai putea menţine această minunată organizare cât mai mult de acum încolo, lucrurile ar merge ca unse spre ţelul suprem, ca atare încearcă să te adaptezi acestui ritm de înaintare, fără s-o lungesti şi fără să intri în panică.

Rac
Eşti încă sub influenţa unei veşti care te-a pus într-o lumina defavorabilă şi e normal să suferi că ai fost tratat nedrept. În loc să stai şi să ticluieşti planuri de răzbunare, mai bine ai aduna probe în favoarea ta pentru a-ţi recupera imaginea pe care consideri că o meriţi. Poţi găsi uşor mărturii care să certifice faptul că eşti nevinovat, că tot ce ai făcut a fost conform regulilor şi nimeni nu are dreptul să te acuze de ceva. dar dacă totuşi te simţi cu musca pe căciulă oricât de puţin, fă un efort să repari situaţia, înainte de a trece cineva la măsuri mai drastice împotriva ta.

Sursă foto: Pixabay.com

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - semnele unei relatii toxice 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile toxice din viața ta

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.