Horoscop 31 mai 2018 – Peștii vor schimbare în viața lor!

horoscop - board 1273117 960 720

Horoscop 31 mai 2018 – Peștii vor schimbare în viața lor! Astăzi, Taurii sunt vulnerabili din cauza sensibilității excesive, Fecioarele sunt în căutarea păcii spiritului azi iar Capricornii muncesc dublu, pentru a acoperi absența unui coleg.

Berbec
Te simți un pic neliniștită deoarece ai impresia că nu poți să pui mâna pe ceva ce îți dorești foarte tare. Deși vrei acel lucru intens, nu ai curajul să îți asumi responsabilitatea pentru a-l obține. Nu îți canaliza toate energiile spre acest domeniu, pentru că este foarte posibil ca destinul tău să fie în altă parte.

Taur
Astăzi te înconjoară o sensibilitate profundă, care te face să te simți destul de vulnerabilă. Îți dorești să îți petreci toată ziua în pat alături de persoanele care îți sunt cel mai apropiate. Ar fi bine să și procedezi astfel, pentru că și cel mai mic inconvenient ți se va părea astăzi o catastrofă.

Citește și: Horoscop special – cupluri care își spun adio în vara 2018!

Gemeni
Astăzi simți nevoia să scapi de tot ceea ce te înconjoară. Îți dorești din tot sufletul să obții libertatea și independența și ai face tot posibilul pentru a te bucura de ele. Astrele te sfătuiesc însă să rămâi cu picioarele pe pământ pentru că aceste tendințe vor dispărea.

Rac
Energiile pozitive sunt toate de partea ta astăzi! Gândul și acțiunea se află într-un acord total și vei ști cu siguranță drumul pe care să o pornești. Ce mai aștepți pentru a păși pe el? E timpul să te apropii de gloria pe care o meriți!

Leu
Ziua de astăzi se va dovedi a fi puțin confuză pentru tine. Te simți ca și cum ar exista o ceață densă în jurul tău, prin care nu reușești să vezi nimic. De asemenea, ai grijă cu lucrurile pe care le spui celorlalți pentru că vei ajunge să îi amăgești și pe ei.

Fecioară
E foarte important să obții pacea spiritului astăzi. Realizează acest lucru prin introspecție și reflectând la punctul în care ai ajuns acum în viață. Nu te mai gândi doar la bani și la partea materialistă pentru că astăzi trebuie să pui accent pe spiritualitate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - tower bridge 2290879 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Uranus, trigon cu Marte, liber la nunți!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.