Horoscop 31 mai – Vărsătorii, de la tristețe la fericire în doar o clipă

horoscop - fericire

Horoscop 31 mai – Vărsătorii, de la tristețe la fericire în doar o clipă Astăzi, Berbecii sunt foarte buni mediatori, Racii se transformă în mici roboței copleșiți de probleme cotidiene de rezolvat, în timp ce Balanțele sunt copleșite de emoții.

Berbec

Intervii în dispute şi totul revine la normal foarte uşor, pentru că ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele şi de a-i aduce la masa tratativelor chiar şi pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fără să judeci pe nimeni, ajuţi la împăcarea taberelor adverse, dar nu va fi uşor pentru tine. Te vei simţi epuizat la finalul conflictului, dar mulţumit că ai avut un rol cheie în rezolvarea situaţiei, chiar dacă adeseori armele vor fi îndreptate şi spre tine. Certuri, neînţelegeri, animozităţi mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorită ţie!

Taur

Nu te poţi exprima în mediul în care te afli, de parcă există cineva acolo care îţi taie elanul, care îţi pune pumnul în gură şi nu te lasă să spui ce gândeşti. E o cenzură greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament în asemenea condiţii, deoarece ai senzaţia că eşti redus la tăcere de oameni mai agresivi din fire, autoritari şi severi, poate şi fără să aibă acest drept. Ba mai mult, te simţi umilit în faţa unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal să vezi dialogul cu ei că pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discuta, pentru că ei refuză din start colaborarea, schimbul de idei, încercând doar să se impună.

Citește și: Horoscop special – talentele ascunse ale zodiilor

Gemeni

Fă un efort să te ocupi de lunga lista de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, ca atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scăpa repede de ele. Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restanţe. Nu le mai amâna, ocupă-te de ele acum, că să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

Rac

Rutina acestei zile te transformă într-un mic roboţel copleşit de problemele cotidiene. Nu-ţi vezi capul de treburi mărunte, dar de care nu poţi scăpa deocamdată. S-au adunat prea multe şi trebuia, odată şi-odată să te ocupi şi de ele, altfel s-ar fi creat un maldăr de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povară. Apleacă-te prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşeşti să le termini azi, ştergi de pe lista de restanţe o mulţime de puncte mici dintr-un foc şi brusc ţi se va părea că eşti mult mai liber.

Photo via Visual Hunt

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - mayas 150x150Citește și: Horoscop special – semnul tău zodiacal în horoscop mayaș

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.