Horoscop 04 aprilie – Peștii cunosc apogeul în carieră

horoscop - pesti cariera

Horoscop 04 aprilie – Peştii cunosc apogeul în carieră Astăzi, Racii au şansa mai multor ocazii de a se remarca, Fecioarele sunt tolerante şi de ajutor celorlalţi, în timp ce Scorpionii se lasă duşi de val.

Berbec

Nu încerca te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună. Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care te scoată dintr-un impas, nu caută ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru nu aceştia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru , acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată.

Taur

E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate, dar nu poţi avea parte de aşa ceva. Ai alături un grup de prieteni care au chef de distracţie, de muzică, de petrecere chiar, şi nu poţi face tocmai tu opinie separată, deşi nu eşti un mare amator de asemenea activităţi. Tu ai fi preferat rămâi acasă, citeşti, dormi, te studiezi, te retragi în lumea ta tihnită ţi reîncarci bateriile, dar dacă ai totuşi ocazia de a socializa şi a te distra, nu refuză. S-ar putea exact acel lucru de care fugi ţi facă cel mai bine, deci deschide uşa divertismentului! Singurătatea scoate la iveală şi emoţii care nu-ţi priesc.

Citește și: Horoscop special – zodiile și sănătatea în aprilie
Gemeni

Baţi pasul pe loc, căci roadele acestei zile nu se arată aşa cum ai dori. Ai răbdare, mai ai mult de lucru şi nu prea dai randament din cauza celor din jurul tău care nu ştiu altceva decât critice ceea ce faci tu şi ţi pună beţe în roate. Ar fi de preferat lucrezi de unul singur, fără depinzi de nimeni, dar e greu de crezut nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui ţi ofere diverse soluţii. La uşa oricui aibate, le găseşti închise, de parcă s-au aliat toţi împotriva ta şi nu obţii de la ei nici un răspuns favorabil.

Rac

Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirmă, de a valorifica propria zestre nativă, deci un pas în faţă şi arată cine eşti! Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai îşi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te foloseşti de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii tumai bine faci.

Sursă foto: cariereonline.ro

Citeşte continuarea pe Huff.ro

horoscop - 652x450 162375 batranete 150x150Citește și: Horoscop special – cum va fi bătrânețea ta, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.