Horoscop 4 ianuarie: Scorpioni, nu vă amăgiți singuri!

horoscop - scorpio 1024x768

Horoscop 4 ianuarie: Scorpioni, nu vă amăgiți singuri! Se anunță o zi în care Peștii dau de un hop mare, Capricornii iar se aruncă cu capul înainte iar Fecioarele sunt extrem de grijulii cu cei din jur.

Berbec

calcule serioase în privinţa resurselor de care dispui, fie e vorba de timpul pe care îl ai la dispoziţie, de energie fizică, de bani, pentru e posibil fi scăpat un pic din frâu situaţia. Ai abuzat de unele din ele şi s-au împuţinat, tocmai de aceea ai nevoie de o intervenţie matură şi prudenţă pentru a reinstala echilibrul.

Controlul e totul, atare analizează la rece ce ai, ce-ţi trebuie, ce-ţi lipseşte, pentru poţi găsi acum soluţii foarte eficiente la orice chestiune materială. Umbli cu cifre, date, informaţii, bani, şi le aşezi la locul potrivit cu multă atenţie.

Citește și: Horoscop special – tu știi originea zodiei tale?

Taur

Schimbă polaritatea gândurilor, declaraţiilor, transformă-le în afirmaţii şi spune da la orice provocare. Cu gândire pozitivă se vindecă orice neplăcere, orice durere, atare încearcă învălui în gânduri bune, în lumina, în iubire şi optimism orice aspect care nu e aşa cum ar trebui fie. Dacă descoperi măcar un detaliu bun demn ţi agăţi speranţele de el, vei depăşi cu bine orice impas şi nimic nu va mai părea urat, trist, negru. Insistă scoţi la lumina din orice partea bună, plusurile, ceea ce ai şi nu doar ceea ce lipseştesau nu e prea frumos.

Gemeni

E o perioada plină de idei, de informaţii, de date care vin spre ţine valurivaluri, şi numai unul ţine poate capta atât mai multe detalii cu bine. Stochează-le pe toate în memorie, cumva, pentru toate aceste detalii vor fi folositoare, dar pot fi atât de multe idei, încât nu vei mai şti cum le ţii minte pe toate. E şi cum ar plouă cu idei bune, şi numai de ţine depinde deschizi urechile, mintea şi ochii foarte bine pentru a le recepta în cantităţi cât mai mari şi la calitate maximă. E abundenţă de informaţii, pune-le la treaba!

Rac

Iubirea nu e întotdeauna motiv de sărbătoare sau de fericire, ci poate fi şi o povara, pentru amorul mai vine la pachet, din când în când, şi cu suferinţe, lacrimi, suspine, neîmpliniri, dezamăgiri. Nu te încarcă doar cu ele, priveşte-le pe probe de încercare în care ţi se testează rezistenţă, loialitatea, răbdarea, claritatea şi intensitatea sentimentelor. Chiar dacă acum e mai greu, vei trece peste toate cu succes doar dacă nu aştepţi miracole din senin. De ţine depinde repari totul!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - Zodiac signs Signs of the Zodiac soar on a brown background 101019  150x150Citeste si: Horoscop special – ce le rezervă ianuarie zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.