Horoscop 4 noiembrie – Balanțele, dezamăgite de parteneri!

horoscop - tablou zodiac balanta fantezist jos10 700x700

Horoscop 4 noiembrie – Balanțele, dezamăgite de parteneri! Aspectele planetare de azi aduc optimism şi şansă, mai ales în chestiunile sentimentale.Este o zi bună pentru călătorii şi studii aprofundate. În general, este o zi sub semnul optimismului, dar depinde şi de configuraţia planetelor din astrogramă natală a fiecăruia.

Berbec

Aveţi noroc în tranzacţii comerciale. În viaţă particulară, intenţionaţi să faceţi schimbări cu care familia este de acord. După-amiază puteţi să faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă, dar va sfătuim să nu va puneţi mari speranţe într-o suma de bani pe care ar trebui să o primiţi.

Taur

Aveţi o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cât şi personale. Reuşiţi să va descurcaţi, graţie intuiţiei şi ideilor originale. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă va recomandăm să daţi dovadă de multă diplomaţie. Ţineţi cont şi de părerile celor mai tineri!

Gemeni

Dimineaţă survin evenimente neprevăzute, care va modifică programul. Fie primiţi musafiri din altă localitate, fie plecaţi într-o călătorie la rude. Um membru al familiei va ajută să rezolvaţi o problema de afaceri.

Rac

Va recomandăm să nu vă faceţi un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Dimineaţă va întâlniţi cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să va petreceţi după-amiază. Astăzi puteţi să luaţi decizii tranşante, pentru a rezolva probleme de familie. Evitaţi speculaţiile financiare!

Citește continuarea pe eastrolog.ro

horoscop - animaldecompanie 150x150Citeste si: Horoscop special -zodia și animalul de companie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.