Horoscop 04 octombrie – Scorpionilor le sunt iertate greșelile

horoscop - big data 2531363 960 720

Horoscop 04 octombrie – Scorpionilor le sunt iertate greșelile. Astăzi, Berbecilor li se pun bețe în roate, Fecioarele descoperă că partenerul lor este îndrăgostit iremediabil de ele iar Balanțele au un aer de năstrușnice.

Berbec
Ai mare grijă, deoarece azi cineva va încerca să îți pună bețe în roate. Astrele înclină să creadă că e vorba de un nativ în Balanță, sau cel puțin de cineva care se comportă precum ea. Partea bună e că vei reuși să i te opui, cu toată forța ta impresionantă!

Taur
Fii înțelegătoare cu cineva care pare să se comporte foarte agresiv azi cu tine! Chiar dacă ți se pare că are un comportament extrem de nedrept, nu înseamnă că nu are propriile probleme, care îl determină să se comporte astfel. Dacă vei ține cont de aceste lucruri, vei fi și tu mai liniștită.

Gemeni
Azi diferențele dintre tine și partenerul tău vor fi foarte evidente, dar asta nu înseamnă că vă iubiți mai puțin. Vei înțelege că nu e neapărat obligatoriu să fiți la fel ca să constituiţi o pereche extrem de unită. Noi nu mai credem în proverbul cine se aseamănă se adună.

Citește și: Horoscop special – zodiile care se despart până la finalul anului!

Rac
Vei afla azi că ai un admirator secret, unul despre a cărui existență nu știai. Mai mult, el te va ajuta să treci peste o problemă care ți se pare insurmontabilă. Nu renunța așa ușor la el, mai ales că astrele consideră că vă potriviți foarte tare. Este o șansă uriașă la o dragoste măreață!

Leu
Chiar dacă Luna nu e încă plină, cu siguranță tu o vei simți așa, în inima ta! Ești plină de curaj și de intensitate și poate că ar trebui să îți mai temperezi puțin entuziasmul la sala de forță. În rest, totul e bine, mai ales că șansele de a dărui inima despre care am vorbit mai sus sunt uriașe.

Fecioară
Nu toate zilele trebuie să fie perfecte și, chiar dacă azi nu te vei apropia nici măcar puțin de ceea ce tu consideri a fi ideal, nu înseamnă că vei fi mai puțin fericită. Te așteaptă mai ales o zi interesantă în dragoste, acolo unde vei descoperi că perechea ta e complet îndrăgostită de tine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - girl 1722402 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – calitățile celor născuți în octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.