Horoscop 05 aprilie – Fecioarele au parte de un mediu ostil azi

horoscop - Pisces wallpaper 1366x768

Horoscop 05 aprilie – Fecioarele au parte de un mediu ostil azi Racii au ajuns într-un moment în care se simt fără ieșire, Balanțele primesc vești care nu le mulțumesc iar Capricornii ar fi cazul să ia o pauză de la un proiect blocat.

Berbec
Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva nişte sarcini de serviciu pe care ţi le asumi cu maximă responsabilitate. Nu te întorci acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştii că de felul în care îţi îndeplineşti misiunea depind şi aprecierile şefilor. Nu ai vrea să generezi critici, de aceea faci tot posibilul să rezolvi totul pe parcursul deplasării. Nu este exclus ca, pe parcursul acestui drum, să apară şi şansa unei schimbări de direcţie în plan profesional şi te întorci la serviciu cu o decizie majoră deja luată.

Taur
Iubirea partenerului te ajută enorm duci mai departe un proiect pe care ţi l-ai asumat pentru fericirea amândurora. Singur, ţi-ar fi mai greu, dar angajamentele pe care şi le asumă şi el alături de ţine sunt exact sursa de energie de care aveai nevoie pentru a face paşi mari spre ţintă propusă. Eşti o persoană care are nevoie de multă susţinere afectivă şi emoţională, deci familia sau partenerul sunt alături de ţine în astfel de momente, pentru eşti capabil de adevărate miracole atunci când ştii că eşti iubit şi apreciat la justă valoare.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în aprilie

Gemeni
Parcă nu te poţi bucura pe deplin de evenimente excelente care se petrec în jurul tău. Tu ai încă unele dubii, nu eşti sigur e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, şi rămâi încă în expectativă, de parcă ai aştepta se aşeze toate lucrurile pe un făgaş mai clar înainte de a putea spune şi tu dacă e de bine sau de rău. Presimţi nu e un succes deplin, ci încă se mai poate schimba ceva pe parcurs. Nu te laşi influenţat nici de veselia din jur, nici de entuziasmul celor care te înconjoară, şi vei dovedi, în final, o atitudine rezervată e de preferat până la proba contrarie.

Rac
Ai ajuns într-un punct mort din care nu mai vezi nicio ieşire. Încearcă nu iei decizii acum, sub imperiul emoţiei, pentru , după o vreme, s-ar putea găseşti soluţii mult mai valoroase decât cele la care ai putea ajunge acum. Pe moment, eşti tentat abandonezi totul, considerând nu se mai poate continuă aşa, dar dacă aştepţi şi laşi primul val treacă fără gesturi drastice, lucrurile se vor aşeza mult mai uşor pe un făgaş normal. Ai răbdare, suportă situaţia de acum, chiar dacă pare dură, pentru foarte curând se vor ivi şi rezolvările.

Sursă foto: onehdwallpaper.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - luckyday800 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și zilele norocoase din aprilie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.